11 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2022

ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda Belgeseller Haftası

ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nun belgeseller haftası kapsamında; Haldun Dormen’in yaşamını anlatan Yaparsın Şekerim!, Yıldız Kenter’in kişiliğini, hayata ve tiyatroya bıraktığı izleri anlatan Caniko ve Genco Erkal’ın kariyerini ve sanat hayatını ele alan Genco izleyiciyle buluşacak.

Tiyatroya gönül vermiş büyük ustaların yaşam öyküleri 15, 16 ve 17 Ağustos’ta ENKA Sanat’ta izleyiciyle bir araya gelecek.

ENKA Açıkhava Tiyatrosu’ndaki belgeseller haftası, 15 Ağustos Pazartesi günü saat 21:15’te Haldun Dormen’in yaşamını ele alan, Afife Tiyatro Ödülleri’nin katkılarıyla hazırlanan Yaparsın Şekerim! belgeseli ile başlayacak.

ENKA Sanat’ın yapım sponsorluğunu üstlendiği, Yıldız Kenter’in kişiliğini, hayata ve tiyatroya bıraktığı izleri bugüne dek birlikte oynadığı oyuncuların, aile fertlerinin, öğrencilerinin ve yakın dostlarının tanıklıklarıyla aktaran Caniko belgeseli 16 Ağustos Salı günü saat 21:15’te sahnelenecek. Belgesel, bir özel tiyatronun hangi koşullarda ayakta kaldığını, ülkenin değişen kültürel iklimini ve Kenter Tiyatrosu’nun tarihini de gözler önüne seriyor.

ENKA Sanat’ın yapım sponsorluğunda hazırlanan, Genco Erkal’ın kariyerini ve sanat hayatını ele alan Genco belgeseli ise 17 Ağustos Çarşamba günü saat 21:15’te ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyiciyle buluşacak.

​Etkinliklerin biletlerine Biletix.com, Biletix satış gişeleri ve ENKA Vakfı Ana Gişesinden satın alabilirsiniz.

0
1183
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage