10 MAYIS, PAZARTESİ, 2021

Edip Cansever’in Şiirlerinden “Sevda Bir Ateş Buldu Sende”

İş Sanat’ın edebiyatı müzikle birleştiren şiir ve hikâye dinletileri Edip Cansever’in şiirlerinden hazırlanan “Sevda Bir Ateş Buldu Sende” başlıklı dinleti ile 10 Mayıs’ta sezonu tamamlıyor.

Atilla Birkiye’nin hazırladığı, müzik yönetmenliğini Serdar Yalçın’ın üstlendiği, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı dinletide şiirler, Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendirilecek.

Cansever’in “Sonrası Kalır”, “Eylülün Sesiyle”, “Kirli Ağustos” ve “Yerçekimli Karanfil” şiirlerinin de seslendirildiği dinletinin ilk gösterimi İş Sanat’ın YouTube kanalında ve internet site­sinde 10 Mayıs saat 20.30’da yapılacak.

Ayrıca İş Sanat’ın pandemi sebebiyle çevrim içi sürdürdüğü 21. Sezonunda yayımladığı “Nâzım Hikmet - Bir Tren Kalkar Haydarpaşa Garı’ndan”, “Gülten Akın - Kestim Kara Saçlarımı”, “Cahit Sıtkı Tarancı - Düşten Güzel” başlıklı şiir dinletileri ile “Sait Faik Abasıyanık - Her Şey İnsanı Sevmekle Başlar”, “Hal­dun Taner - İnsan Sadece Bir Araç” başlıklı hikâye dinletileri İş Sanat’ın YouTube kanalı ve internet sitesi üzerinden yıl boyunca ücretsiz izlenebilecek.  

0
1063
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage