01 KASIM, CUMA, 2019

Diyaloglar’ın Konuğu Han Kang

Ayfer Tunç ve Murat Gülsoy’un sürdürdüğü söyleşi serisi Diyaloglar’da bu ay Güney Koreli yazar Han Kang’ın 2016 Uluslararası Man Booker Ödülü’nü kazanan romanı Vejetaryen ele alınacak.

Han Kang, Vejetaryen’de okuru cinsellik, şiddet, ilişkiler ve saplantılar üzerine sorgulamaya itip, rahatsız edici bir yolculuğa çıkarıyor. Rüyalar başlamadan önce Yonğhe ve kocasının hayatları gayet sıradandı. Evliliğin tekdüzeliğinde normal bir yaşam sürerlerken, Yonğhe rüyalar görmeye başladı ve vejetaryen olmaya karar verdi. Evdeki tüm etleri bir torbaya doldurdu. Kalamarları. Yumurtaları. O hafta kocası, iş yerine ilk kez ütüsüz bir gömlekle gitti. Bu, korkunç değişimin başlangıcıydı.

12 Kasım Salı günü saat 19:00’da başlayacak olan Diyaloglar, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’nde bulunan Ayhan Şahenk Salonu’nda yapılacak. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsiz olacak. Rezervasyona gerek olmayacak.

Diyaloglar’da geçtiğimiz ay ele alınan Sophie Mackintosh’un Su Kürü romanı hakkındaki söyleşinin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=1GJBwemXsGE

0
1575
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage