11 MAYIS, ÇARŞAMBA, 2022

“Digital Horizons: The New State of Art” NFT Sergisi CI Bloom’da

CI Bloom, önemli NFT eserlerden oluşan “Digital Horizons: The New State of Art” başlıklı seçkiyi 15 Mayıs tarihine kadar sanatseverlerle buluşturacak. Ayrıca ContempoNeo Lounge’da 12-14 Mayıs tarihleri arasında NFT Konferansı düzenlenecek.

Paribu desteği ve ContempoNeo organizasyonu ile düzenlenen sergide NFT koleksiyoncuların sahip olduğu Beeple, XCopy, Pak, Damien Hirst, Sofia Crespo, Larva Labs, Mario Klingemann ve BayC gibi önemli sanatçıların eserleri yer alıyor. Kürasyonunu MoCDa (Museum Of Contemporary Digital Art)’nın yaptığı ve yaratıcı yönetmenliğini sanatçı ikilisi ha:ar’ın üstlendiği sergiye teknoloji desteği LG OLED tarafından sağlanıyor.

ContempoNeo Lounge’da 12 - 14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek yaratıcı blockchain endüstrisi ve NFT konferansının da yer alacağı CI Bloom’da ziyaretçiler önemli koleksiyoner ve sanatçıların konuşmalarına ve NFT’lerin hukuki ve mali açılardan inceleneceği tartışmalarına, önemli global NFT/Blockchain şirketlerinin sunum ve eğitimlerine katılabilecekler.

Türkiye’deki çağdaş sanata odaklanan yeni sanat fuarı CI Bloom, ön izleme günlerinin ardından, 12 - 15 Mayıs’ta genel ziyaretçiye açık olarak Haliç’in kıyısında yer alan Tersane İstanbul’da gerçekleşecek.

​“Digital Horizons: The New State of Art” kataloğuna ve etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız. VIP Ön İzleme ve fuar günü biletlerini Mobilet’ten satın almak için tıklayınız. CI Bloom’a ait kataloglar, ziyaret gün-saatleri ve tüm ulaşım bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

0
1976
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage