13 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2020

DasDas’tan Açık Hava Sahnesi

DasDas, korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir ara verdiği tiyatro oyunlarına açık hava sahnesiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Tiyatro, bu kapsamda Temmuz ayı boyunca birbirinden farklı oyunları ve daha önce vizyona girmiş çeşitli filmleri DasDas Açık Hava’da tiyatro severlerle buluşturacak.

DasDas, Ataşehir Metropol İstanbul’daki mekânında sosyal mesafe kuralları gözetilerek hazırlanan oturma düzeni ve alınan önlemlerle geçtiğimiz hafta sanatseverlerle buluşmaya başladı. Bu kapsamda ilan edilen kurallar çerçevesinde kültür sanat faaliyetlerine yeniden hayat vermeye hazırlanan kurum, ilk hamlesini yaptı. İlan edilen tiyatro ve film programlarıyla birlikte DasDas’ın bu ay itibariyle yeniden izleyicilerle buluşacağı ifade edildi.

DasDas’ın sevilen oyunlarından Joseph K.Güle Güle Diva ve Timsah sosyal mesafe kuralları gözetilerek özel olarak hazırlanan DasDas Açık Hava’da sahnelenecek. Çocuklar için de çeşitli hazırlıklar yapan kurum, Uyku Nereye KaçarGöçebePi Hanım’ın Tarifsiz KurabiyeleriAstro Ay’a Tırmanıyor gibi ilgi gören çocuk oyunlarını da benzer bir formatta yeniden küçük yaştan izleyicilerin beğenisine sunacak. DasDas, bu süreç boyunca tiyatro oyunları haricinde Karakomik Filmler 2Eltilerin Savaşı gibi filmlere de ev sahipliği yapacak.

​Kültür sanat dünyasını canlandırmak için yaz boyu yeni formatıyla izleyicilerle buluşacak DasDas etkinlikleri için daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
2024
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage