16 EYLÜL, PERŞEMBE, 2021

DasDas’ta Yeni Sezon 1 Ekim’de Başlıyor

DasDas, yeni tiyatro sezonuna usta sanatçı Metin Akpınar’ın süpervizörlüğünü üstlendiği iddialı oyunu Deli Bayramı ve DasDas’ta oynanacak ilk Shakespeare oyunu Romeo ve Juliet ile başlayacak.

DasDas, yeni sezonda yeniden kendi sahnesinde yepyeni prodüksiyonlara, tiyatro sezonunda kapalı gişe oynanan oyunlara ve pek çok konsere ev sahipliği yapacak. Turgut Özakman’ın 1987 yılında yazdığı Deliler’in günümüze uyarlanmış hâli olan Deli Bayramı, Metin Akpınar’ın süpervizörlüğünde DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşacak. Kadrosunda Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu’nun yer aldığı oyun, 1 Ekim Cuma akşamı 20.30’da DasDas Sahne’de prömiyerini yapacak ve sezon boyunca izleyiciyle buluşacak.

Semaver Kumpanya’nın Tansu Biçer yönetmenliğindeki oyunu, ünlü yazar Molière’in kült eseri Cimri, 7 Ekim Perşembe akşamı 20.30’da DasDas’ta sahnelenecek. Serkan Keskin’in “Harpagon” performansının dikkat çektiği oyunda Keskin’e Sezin Bozacı, Ahmet Kaynak, Mertcan Ertürk, Metin Alpargun, Cansu Saka, Onur Yalçınkaya, Ezgi Ulusoy Tamer, Onur Şenol, Selen Şenay, Uğur Senkeri ve Saniye Samra eşlik ediyor.

Kumbaracı50’nin Yiğit Sertdemir yönetmenliğindeki Cyrano de Bergerac adlı müzikli oyunu 8 Ekim Cuma akşamı 20.30’da DasDas sahnesinde olacak. Tiyatro tarihinin unutulmaz karakterlerinden Cyrano de Bergerac’ın büyülü dünyasını ela alan oyunun kadrosunda Ayşegül Uraz, İsmail Sağır, Meriç Rakalar, Murat Kapu, Sinem Öcalır, Yiğit Sertdemir, Burçak Çöllü ve Candan Seda Balaban’ın yer alıyor.

Yönetmenliğini Tuğsal Moğul’un üstlendiği Anadolu Efes Katkılarıyla Westend / Batının Sonu, 10 Ekim Pazar ve 31 Ekim Pazar günleri 17.00’de sahnelenecek. Moritz Rinke imzalı oyunun kadrosunda Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Pervin Bağdat ve Tülin Özen gibi oyuncular yer alıyor.

DasDas’ın yeni prodüksiyonu Romeo ve Juliet, 15 Ekim Cuma akşamı 20.30’da prömiyerini yapacak. Shakespeare’ün ünlü eseri, iki düşman ailenin birbirine aşık gençlerinin imkânsız aşk hikâyesini ele alan oyun ilk kez DasDas’ta sahnelenecek. Mert Fırat ve Nagihan Gürkan yönetmenliğindeki oyunun kadrosunda Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Ceren Boz, Deniz Can Aktaş, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Onur Tanyeri ile Ümit Erlim bulunuyor.

Binnur Kaya, Dolunay Soysert, Güven Kıraç ve Levent Ülgen’in bir araya geldiği Anadolu Efes Katkılarıyla: Vahşet Tanrısı, 20 Ekim Çarşamba ve 27 Ekim Çarşamba akşamları 20.30’da DasDas Sahne’de izleyicilerle buluşacak. Fransız oyun yazarı Yasmina Reza’nın ödüllü oyun, çocuklarının kavgası sonrası uzlaşmak üzere bir arayan gelen ebeveynlerin dünyasını ele alıyor.

Plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına birçok konuya Kaan Sekban’ın kendine has üslubuyla değindiği Kaan Sekban Saçmalar adlı stand-up gösterisi 24 Ekim Pazar günü 17.00’de DasDas’ta izleyiciyle buluşacak.

Usta oyuncu Şener Şen’in yıllar sonra aynı rolle tiyatro sahnesine döndüğü oyun Anadolu Efes Katkılarıyla: Zengin Mutfağı, yeni sezonda DasDas Sahne’de olmaya devam edecek. Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının, zengin bir ailenin mutfağına yansımasını anlatan oyunda Şener Şen’e Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı gibi isimler eşlik ediyor. Oyun 28 Ekim Perşembe ve 29 Ekim Cuma akşamları 20.30’da DasDas’ta sahnelenecek.

Büyük Ev Ablukada, “+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada Akustik” konseriyle 9 Ekim Cumartesi akşamı 21.00’de DasDas’ta müzikseverlerle buluşacak. Ayrıca Sena Şener’in “+1 Sunar: Sena Şener” başlıklı konseri 30 Ekim Cumartesi akşamı 21.00'de gerçekleşecek.

DasDas’ın yeni sezon programına buradan, etkinliklerin biletlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

0
3219
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage