27 MAYIS, PERŞEMBE, 2021

DasDas Online Gösterimlerine Devam Ediyor

DasDas Online, yaz sezonunda da çevrim içi gösterimleriyle tiyatroseverlerin evine konuk olmaya devam edecek. Haziran ayı boyunca DasDas Online’da Rivayet RadyosuTimsah, Güle Güle Diva!Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet ve Westend / Batının Sonu izleyiciyle buluşacak.

Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilen Rivayet Radyosu 12 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.15’te izleyiciyle bulaşacak. Mert Fırat, Sabahattin Ali’den hikâyeler okuyacak ve ona Korhan Futacı ile orkestrasının müzikleri eşlik edecek. 18 Haziran Cuma akşamı saat 21.15’te Mert Fırat ve Volkan Yosunlu tarafından sahneye konulan Tom Basden imzalı Timsah oyunu DasDas Online’da olacak. Oyunun kadrosunda Alper Baytekin, Berkay Tulumbacı, Naz Çağla Irmak ve Özgün Aydın yer alıyor.

Kariyerinin zirvesindeyken inzivaya çekilen bir divanın geri dönüşünü ele alan Güle Güle Diva! 19 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.15’te seyirciyle buluşacak. Firuze Engin imzalı oyunda Selen Uçer performansıyla izleyenlere yoğun duygular yaşatacak. Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından Ceren Boz ve Nagihan Gürkan tarafından sahneye uyarlanan ve kadrosunda Ceren Boz, Nihan Işık, Sabahattin Yakut, Ümit Erlim’in yer aldığı Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet, 25 Haziran Cuma akşamı saat 21.15’te gösterilecek.

26 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.15’te Anadolu Efes tarafından dijitalleştirilen Westend / Batının Sonu oyunuyla DasDas Online haziran ayına veda edecek. Moritz Rinke imzalı Westend / Batının Sonu’nun kadrosunda Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Pervin Bağdat ve Tülin Özen bulunuyor. Tuğsal Moğul’un yönetmenliğindeki oyun, Eduard ve Charlotte çiftinin şehirden uzak yeni evlerinde eski dostlarını ağırladıkları bir akşamda konuşulmaya cesaret edilemeyen konuların açılmasını ve ortaya dökülen sırları seyirciye aktaracak.

DasDas Online haziran ayı programı hakkında ayrıntılı bilgiye buradan, biletlere ise buradan ulaşabilirsiniz. 

0
1496
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage