15 EYLÜL, ÇARŞAMBA, 2021

Chris Riddell’dan Eşsiz Bir Serüven: “Büyü Muhafızları”

Costa Ödülü sahibi İngiliz yazar ve çizer Chris Riddell’ın çocukları unutamayacakları bir serüvene davet ettiği yeni serisi “Bulut At Günlükleri”nin ilk kitabı Büyü Muhafızları, Cenk Pamay’ın çevirisiyle Domingo Yayınevi’nden çıktı.

Özellikle Neil Gaiman ile yaptığı çalışmalar sayesinde ülkemizde de önemli bir bilinirliğe sahip olan Riddell, çocuk edebiyatına üstün katkılarından dolayı onur payesine (UK Children’s Laureate) layık görüldü. Büyü Muhafızları, 6 – 10 yaş aralığındaki çocuklara hikâyesi ve çizimleri ve içindeki “Ulu Orman’ın Devleri Rehberi” ile eşsiz bir serüven sunuyor.

​“Kocaman kanatlarıyla her göreni büyüleyen bulut atlar ve büyünün kaynağı olan Sonsuzluk Ağacı. Masalların bile uslu durmadığı Thrynne diyarı, büyünün en beklenmedik anda karşınıza çıkabileceği bir yerdi. Ama zaman değişti ve büyünün geleceği artık tehlike altında. Yine de her şey bitmiş değil çünkü büyünün üç yeni muhafızı var. Zam, Phoebe ve Bathsheba olanaksızı başarabileceklerine inanmazlarsa büyü ve bulut atlar kaybolacak. Ve onlar, henüz ne kadar güçlü olduklarını bilmiyorlar…”

0
1061
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle