20 EYLÜL, ÇARŞAMBA, 2023

Chris de Burgh 26 Ekim’de Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’da Konser Verecek

Chris de Burgh, 26 Ekim Perşembe gecesi Vigor Sanat organizasyonuyla Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’da sahne alacak.

Arjantin asıllı İrlandalı şarkıcı ve besteci Chris de Burgh, dünya müzik listelerinde bir numara olan şarkıları ile geçtiğimiz 50 yılın en önemli müzisyenlerinden birisi olarak gösteriliyor. Aşk şarkılarının unutulmaz bestecisi olarak anılan sanatçı, 70’lerden günümüze hiç eskimeyen şarkılarını İstanbul’da dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. “The Lady in Red”, “Don’t Pay the Ferryman”, “Missig You” ve “The Traveller” gibi diskografisinin en romantik şarkılarını İstanbullu hayranları için seslenecek.

Profesyonel müzik hayatına 1974 yılında başlayan Chris de Burgh, zaman içinde birçok albüme imzasını attı. Sanatçının “The Lady in Red” ve “The Traveller” şarkıları, İngiltere başta olmak üzere 24 ülkede uzun süre bir numarada kaldı ve satış rekorları kırdı. 200’ün üstünde platin ve altın plak ödülü kazanan de Burgh'ün şarkıları dünya listelerinde defalarca bir numaraya yükseldi, 1990’lı yıllarda radyolarda en çok çalınan şarkılar hâline geldi. Chris de Burgh, dünya çapında 45 milyondan fazla albüm sattı.

​26 Ekim Perşembe saat 21.00’de Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’da gerçekleşecek Chris de Burgh konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1163
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage