20 KASIM, CUMA, 2020

Çağrı Sertel’den “multiverse”ün İlk Teklisi: “Tepemsultan”

Çağrı Sertel’in pandemi sürecinde tasarlamaya başladığı, kendine özgü beste dünyasını elektronik sound dünyası ile birleştirdiği yeni solo projesi multiverse ilk teklisi “Tepemsultan” ile 20 Kasım’da (bugün) Space Goats etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşuyor.

Şehirdeki koşturmacadan uzaklaşıp evlerimize, iç dünyamıza dönmemiz gereken bu zamanlarda hem teknolojinin hem de dünyanın gidişatını gözlemleyerek kendi müziğini bir adım daha öteye nasıl götüreceğini hayal eden ve kurgulayan prodüktör, aranjör, besteci ve piyanist kimliğiyle tanıdığımız Çağrı Sertel, melodik dünyası ile beslediği yeni besteleri ve sound’unu 2017’de yayımladığı albümü Instant’ın ardından yeni albümü multiverseile dinleyicilerine kendi müziğini duyurmaya devam ediyor. Sertel, multiversedünyası önümüzdeki aylarda yayımlanmaya devam edecek olan tekliler ve albüm çalışması ile dinleyicileri başka bir evrenin misafiri olmaya davet ediyor.

Çağrı Sertel multiverse albümünün ilk teklisi “Tepemsultan”ın mix’ini Çağrı Sertel ve Feryin Kaya birlikte üstlenirken; mastering’i Feryin Kaya, kapak çalışması ise Esat Berke Vargün imzası taşıyor.

0
2792
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage