09 KASIM, PERŞEMBE, 2023

Bruce Dickinson 19 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta

Iron Maiden grubunun solisti Bruce Dickinson, 2024’te yayımlayacağı yeni solo albümü The Mandrake Project’in Avrupa turnesi kapsamında, Yüzdeyüz Metal katkıları, Vera Müzik ve URU organizasyonuyla 19 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta konser verecek.

Bruce Dickinson, The Mandrake Project isimli yeni albümünün Avrupa turnesinin finalini 19 Temmuz 2024 Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta yapacak. İlk kez Türkiye’de konser verecek Dickinson, yeni albümün ilk teklisi “Afterglow of Ragnarok”u 1 Aralık’ta yayımlayacak. Yalnızca albümün müziğini değil aynı zamanda temelini oluşturan ilgi çekici anlatıyı da tanıtan dramatik ve destansı tekli, sekiz sayfalık bir çizgi romanla birlikte koleksiyonluk bir vinil olarak piyasaya sürülecek. Tekli ile ilk kez 2015 yılında Iron Maiden’ın The Book Of Souls albümünde yer alan “If Eternity Should Fail” şarkısının Dickinson tarafından kaydedilen orijinal solo demo versiyonunu da dinleyicilerle buluşacak.

The Mandrake Project turnesinde Bruce Dickinson’a gitarda Roy Z, davulda Dave Moreno, basgitarda Tanya O’Callaghan ve klavyede Mistheria eşlik edecek. Dickinson ve grubu, İstanbul konserinde yeni ve eski şarkılarını seslendirecek.

Bruce Dickinson “Afterglow of Ragnarok” hakkında şunları söyledi: Bu parçayla projenin tonunu belirlemek önemliydi. Adına yakışır şekilde, ağır bir şarkı ve onu yönlendiren harika bir riff var… Ama aynı zamanda nakaratta, albümün geri kalanının getirdiği ışığı ve gölgeyi gösteren gerçek bir melodi de var... Videoyu görene kadar bekleyin!”

​Yüzdeyüz Metal katkıları, Vera Müzik ve URU organizasyonuyla 19 Temmuz 2024 Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek Bruce Dickinson konserinin biletlerini Biletix ve Passo üzerinden satın alabilirsiniz.

0
1558
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage