05 EYLÜL, CUMARTESİ, 2020

Beykoz Kundura’dan Bir Yaz Gecesi Sahnesi ve Sineması

Beykoz Kundura, pandemi nedeniyle evlerine kapanan sanatseverleri Boğaz’daki mekânında hijyen ve sosyal mesafe kurallarını dikkat ederek ağırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kurumun yeni organizasyonlarından Bir Yaz Gecesi Sahnesi ve Sineması, hazırladığı geniş programlarla sanatseverlere Eylül ayı boyunca eşsiz bir deneyim yaşatacak. Bu kapsamda ilk olarak 5 Eylül Cumartesi günü (bugün) Kalben ve Tolga Duyan, 6 Eylül Pazar günü ise Korhan Futacı ve Çağan Tunalı ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Program boyunca üçüncü stüdyo albümü Kalp Hanım’ı yakın zamanda çıkaran Kalben, İstanbul’un unutulmaz gece kulüpleri ve performans sahnelerinin sevilen DJ’lerinden Tolga Duyan, İstanbul'lu söz yazarı, besteci, saksafonist ve prodüktör Korhan Futacı, cazdan rock’n roll’a, metalden deneysel müzik ve Balkan müziğine, birbirinden farklı tarzlarda çalışan birçok müzisyene eşlik eden; yerli caz sahnesinin en başarılı davulcuları arasında sayılan Ediz Hafızoğlu, farklı retro tarzıyla öne çıkan Ayşe Sicimoğlu Quartet, Tolga Böyük’ün bağımsız müzik projesi Islandman ve Sarp Maden, Alp Ersönmez ve Volkan Öktem’in modern caz üçlüsü Maden Öktem Ersönmez’i Bir Yaz Gecesi Sahnesi’nde ziyaretçilerle buluşturacak.

Ağustos ayında MUBI özel seçkisi ile sinema severlerle buluşan Bir Yaz Gecesi Sineması Kundura Sinema’nın hazırladığı seçkiyle

Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek. Pazar Sinema Kulübü başlığında gerçekleşecek gösterimlerde ilk film 4 Eylül akşamı Steven Spielberg tarafından 1975 yılında çekilen ve modern Hollywood sineması açısından bir dönüm noktası kabul edilen Jaws filmi oldu. Film 18 Eylül’de yeniden gösterilecek. Gösterimlerin bir diğer konuğu ise 11 ve 25 Eylül tarihlerinde yönetmen Luc Besson’un 1994 yapımı Leon: The Professional filmi olacak.

​Oldukça yoğun bir Eylül ayı programına sahip olan Beykoz Kundura’nın etkinlik takvimine ve program hakkında ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

0
3189
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage