15 ARALIK, SALI, 2020

Beş Sanatçı ile Dönem Sonu Buluşması SAHA Studio’da

Çağdaş sanatı destekleme girişimi SAHA’nın görsel sanatçı ve küratörlere etkileşim ve üretim ortamı sağlamak için açtığı SAHA Studio bünyesinde Mart ayından beri çalışmalarına devam eden beş sanatçı, SAHA direktörü ve küratör Çelenk Bafra’nın moderatörlüğündeki sunumda bir araya gelecek. Kerem Ozan Bayraktar, Borga Kantürk, Gülşah Mursaloğlu, Metehan Özcan ve Dilek Winchester, SAHA Studio deneyimlerini ve tamamlamakta oldukları yapıt ve projeleri izleyicilerle paylaşacak.

Şubat ayında ilk dönem sanatçılarının üretimlerini sergileyen SAHA Studio, geçen yıldan bu yana Çelenk Bafra, Hera Büyüktaşçıyan ve Vasıf Kortun’dan oluşan seçici kurulun davetiyle Türkiye’den 9 sanatçının yanı sıra Birleşik Krallık ve Meksika’dan Türkiye ile ilgili araştırma yapmaya gelen iki küratörü ağırladı. SAHA Studio, davetli sanatçılara altı ay boyunca kullanabilecekleri bir stüdyo ve ortak çalışma alanının yanı sıra araştırma, eser üretim ve sergilemeyi destekleme amacıyla fon sağlıyor. Program boyunca sanatçılara danışmanlık yapan ve geribildirim toplantısı, araştırma gezisi, sergi ve atölye ziyareti gibi etkinlikler düzenleyerek çalışmalarına katkıda bulunan SAHA ekibi, yeni yılda farklı sanatçı, yazar ve küratörleri davet edecek.

19 Aralık Cumartesi günü saat 15.30’da çevrim içi olarak gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Akabinde katılım için link ve bilgiler tarafınıza iletilecek. Etkinlikte Türkçeden İngilizceye simultane çeviri olacak.

0
2186
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle