24 EYLÜL, PERŞEMBE, 2020

Bengü Karaduman’ın Yakın Dönem İşleri Sanatseverlerle Buluşuyor

Bengü Karaduman, 7. kişisel sergisi "the dance of the broken machine" ile 25 Eylül 2020 ile 7 Kasım 2020 tarihleri arasında Martch Art Project’te sanatseverlerle buluşacak. İnsanın kendisi ve toplumla olan ilişkisini farklı açılardan ele alan sergide, Karaduman’ın yakın dönem çalışmaları yer alacak.

“Toplumda kanın işlevini gören şey nedir?” gibi alışık olmadığımız türden sorular üzerinden hareket eden ve birçok meseleyi farklı açılardan ele alıp değerlendiren "the dance of the broken machine" başlıklı sergi, insanoğlunun gündelik ilişkileri, toplumla arasındaki kopukluk ve etkileşimi ile vazgeçemediği alışkanlıkları konusunu yeniden gündeme getiriyor. Zalim bir sistemin insafında bilgi emekçisi olma kırılganlığını da içerisinde barındıran eserler, teknolojik reformları da kendinde hapseden modifiye edilmiş bir sisteme dair ihtimalleri değerlendiriyor ve ziyaretçilere oldukça farklı bir dünyadan izlekler sunuyor.

​"the dance of the broken machine"i 25 Eylül 2020’den 7 Kasım 2020 tarihine kadar  12:00 ile 19:00 saatleri arasında Martch Art Project’in yeni adresinde ziyaret edebilirsiniz. 


Martch Art Project: Asmalı Mescit Mh.  Sofyalı Sok. No: 22/1 Beyoğlu / İstanbul 

0
2136
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage