04 KASIM, ÇARŞAMBA, 2015

Bakılası, Konuşulası, Ardına Düşülesi Bir Gün…

“Kendini beğenmenin duvarlarına tırmana tırmana geldiği noktada, sanki beyninden çıkan güçlü bir ışın onun bizin kötülüğümüze mıhlamıştı. Bir sonsuzluk imgesi üzerine yapışıp kalakalmış bir dev sinek gibi…” bu satırların devamını beraber okumaya ne dersiniz?

Borusan Contemporary, çağdaş sanat koleksiyonu sergisi “Tutku” kapsamında sergiye esin kaynağı olan, Türk edebiyatının önde gelen kadın yazarlarımızdan Leyla Erbil’in Üç Başlı Ejderha kitabı okuması gerçekleştirecek.

14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik, sergi küratörü Necmi Sönmez’in yapacağı bir sergi turu ile başlayacak ardından kitapseverlerle kitap okunacak. Etkinliğin amacı çağdaş sanat ile yaratıcı edebiyat arasındaki diyalogu olduğu kadar yeni medya sanatının farklı karakterlerini ortaya çıkarmak.

Etkinliğe katılanlara, Leyla Erbil’in daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olan metinleri, yazarın kızı Fatoş Erbil tarafından hediye edilecek. Etkinliğe katılım ücretli ve 20 kişi ile sınırlıdır. Katılım için, info@borusancontemporary.com adresine, katılımcı adı-soyadı, telefon numarası ve katılmak istediğiniz günü belirten bir e-mail gönderebilirsiniz. Program için ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

0
3113
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage