02 MART, SALI, 2021

Baharı Müjdeleyen Sergi “I Have A Dream - Bir Hayalim Var”

Artopol Gallery, küratörlüğünü Hakan Kürklü’nün üstlendiği, on bir sanatçının işlerinin yer aldığı “I Have A Dream - Bir Hayalim Var” başlıklı karma sergiye 4 Mart’tan itibaren ev sahipliği yapıyor. Sergide Cansu Kahraman, Cins, Cömert Doğru, Çiler Süyev, Elifko, Esra Şatıroğlu, Hatiş Hülya Sözer, Mahir Güven, Nilay Sayrav ve Sinem Kaya’nın eserleri yer alıyor.

“Bir sanat eseri nasıl üretilir? Teknik bilgi, yaratıcı fikir ve bu ikisini bir araya getirerek yeni bir biçim kazandıran hayal gücüyle… Yeri geldi mi en katı sanat geleneklerini yıkan, sanat tarihinde kırılmalar yaratan hayallerin gücüyle…”

Eserlerin alt metni olan bu güç “I Have A Dream - Bir Hayalim Var” sergisi için bir ilham kaynağı hâline geliyor. Kendi iç zenginliklerini kişisel ve sağlam üsluplarıyla buluşturan sanatçıların güçlü figürleri ve soyut dünyaları, izleyiciye özlediği sanat ortamını vadediyor. Sonrasında ise sıra, izleyicinin hayallerine geliyor. Kırmızı rengin kuvvetli ve canlı kapsayıcılığında bir araya gelen sanatçılar izleyiciye güzelliklerin ulaşılabilirliğini anlamlı çizgilerle gösteriyor.

​Canlı ve keyifli bir baharı müjdeleyen “I Have A Dream – Bir Hayalim Var” başlıklı sergi 4 Mart-4 Nisan tarihleri arasında 42 Maslak Art Space’te yer alan Artopol Gallery’de ziyaret edilebilecek.

Künye:
1- Hülya Sözer, İsimsiz, 2020, 40x32x30cm, Seramik, Altın, Serbest Şekillendirme
2- Cömert Doğru, Garip Bir Gün, 2020, 120x150cm, Keten Üzeri Akrilik
3- Cins, Edge-2, 2020, 85x110cm, Tuval Üzeri Akrilik ve Sprey
​4- Cansu Kahraman, Nightwish, 170x150cm, Tuval Üzeri Yağlı boya

0
1764
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle