14 TEMMUZ, ÇARŞAMBA, 2021

Bade Nosa’nın Yeni Teklisi “Çiçek Gibi” Yayımlandı

Bade Nosa’nın “Çiçek Gibi” isimli yaz ruhunu taşıyan yeni teklisi müzikseverlerle buluştu.

Mayıs 2021’de “İçimizdeki” isimli teklisini yayımlayan Bade Nosa, “Çiçek Gibi” isimli son şarkısıyla temennilerini hatta belki kendi jenerasyonundan epey bir insanla ortak tınlayabilecek hayat beklentilerini seslendiriyor.

Söz ve müziği Bade Nosa’ya ait şarkının düzenlemesi ve mix’i müzisyen Ahmet Ali Arslan, mastering’ini ise Emre Malikler üstlendi. Klasik gitar ve buzukide Ahmet Ali Arslan, bas gitar ve synth’lerde de Alican İpek yer aldı. Ahmet Ali Arslan, bu şarkıda buzuki eşlikli Ege tınılarıyla harmanladığı bir Bossa Nova tarzı yakaladı. Perküsyonda Tunç Çakır, şarkının esrik bir bossa ritmine yaslanmasını sağlayarak parçaya ruh kattı.

Çalışmalarına hızla devam eden Bade Nosa’nın sıradaki şarkısı Banu Kanıbelli’nin Ada Müzik beraber gerçekleştirdiği projesi “Letters to Songs” kapsamında bestelediği “Greyfurt Ağacı”, yine Ahmet Ali Arslan tarafından düzenlenecek.

Bade Nosa, yeni çıkan “Çiçek Gibi” şarkısıyla ilgili şunları söylüyor: “Biricik hayatlarımızı başkalarının bahçelerinde kurutmadan, kendi gönlümüzce yeşertmeyi ve çiçek gibi insanlarla dolu bir ömrü dileyen bir dua bu şarkı. Ülkemizde epeydir yeni değerler olarak pompalanan öfke, ayrımcılık, nefret, aç gözlülük mefhumlarının tam zıttında bir yaşam düşleyen herkese bir armağan. Umutlarımız hala yeşil ve kalplerimiz nazik bir yaşamı dilemekten vazgeçmeyecek.”

Bade Nosa’nın “Çiçek Gibi” isimli şarkısını buradan dinleyebilirsiniz.

0
1975
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage