22 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2021

Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı Başlıyor

Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Herodot Kültür Merkezi’nde 28 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Demos Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Baaf Bodrum Fuarı, ülkemizin tanınmış usta ressamlarının ve antikacılarının katılımıyla sanatsever ve antika meraklılarını ağırlayacak. Baaf Bodrum Fuarı’nda 500’ün üzerinde sanatçının eserleri yaklaşık 4 bin m2’lik alanda ziyaretçilerle buluşacak. Sanatsever, antika sever ve koleksiyonerler fuarda; katılımcı kurumların oluşturduğu seçki bağlamında resim, heykel, baskı, fotoğraf gibi sanatsal üretimlerin ve antika objelerin yanı sıra yetkin yapıtlardan oluşan koleksiyon seçkileriyle buluşma, sanatsal malzeme ve yayınlara ilişkin faaliyet gösteren saygın birimlerle bir araya gelebilme, farklı başlıkları içeren bir dizi akademik etkinliklerle katılma fırsatı yakalayacaklar.

Bodrum’da koleksiyoner, sanatçı ve sanatseverlerin buluşacağı Baf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı, Türk turizmine de önemli katkılar sağlamayı amaçlıyor. 18:00 - 24:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan fuarda ziyaretçiler gündüz tatilin keyfini çıkartırken, akşamları da sanat ve antikalarla bir araya gelebilecekler.

​VIP Açılış, Önizleme ve Kerem Görsev mini konseri ile 27 Temmuz’da açılacak Baaf Bodrum Fuarı, 01 Ağustos’a kadar ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

0
2422
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage