25 HAZİRAN, CUMARTESİ, 2022

Artopol ve 39 Galeri’den İş Birliği: “Artopol X 39 Galeri”

Artopol ve 39 Galeri’nin iş birliğinde hayata geçirilen “Artopol X 39 Galeri” başlıklı sergi 5 Ağustos’a kadar 39 Kalamış Marina Hotel & Restaurant içinde yer alan 39 Galeri’de sanatseverlerle buluşuyor.

“Artopol X 39 Galeri” sergisi farklı kuşaklardan sanatçıların, çeşitli ve birbirinden farklı form ve tekniklerdeki işlerinden oluşuyor. Münteha Adalı ve Pınar Türker Uygun’un bir araya gelerek “Sanat birleştirir!” temasıyla oluşturdukları proje; sanatın çoklu görme olasılıklarını ortaya koymayı, izleyici ve sanat eseri arasında bir iletişim ağı kurmayı hedefliyor.

Küratörlüğünü Dilara Orhan’ın üstlendiği sergide Anate Vicente, Aslışah Erdem, Ayşe Ataman, Ceylan Dökmen, Çağla Saydağ Karter, Ece Gauer, Edi Yakar, Esra Yıldırım, Ferruh Karakaşlı, Güzel Bakır, Hülya Sözer, Maryam Salahi, Murat Cimi, Quasimotto, Salim Başyiğit, Sayat Uşaklıgil, Serap Gümüşoğlu, Umur Çamaş, Ümit Çamaş, Veysel Daşçı, Yücel Dönmez ve Zeynep Akgün’ün eserleri izleyicinin beğenisine sunuluyor.

“Çeşitlilikten gelen zenginlik!” mottosu ile yola çıkan buluşma sergisi “Artopol X 39 Galeri”, 5 Ağustos’a kadar 39 Kalamış Marina Hotel & Restaurant içindeki 39 Galeri’de görülebilir.

​Adres: 39 Kalamış Marina Hotel & Restaurant / 39 Galeri Fenerbahçe Mah. Münir Nurettin Selçuk Cad.No:28-30 Kalamış/Kadıköy, İstanbul

0
1850
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle