08 OCAK, CUMARTESİ, 2022

Art On İstanbul’da Yeni Sergi: “Resim-Heykel-Fotogrametri”

Ali Dolanbay, Gürsel Soyel, Hüseyin Aksoylu, Koray Tokdemir, Oddviz, Onur Mansız ve Sencer Vardaman’ın eserlerinden oluşan “Resim-Heykel-Fotogrametri” başlıklı karma sergi, 28 Ocak’a kadar Art On İstanbul’un Tepebaşı’ndaki mekânında sanatseverlerle buluşuyor.

“Resim-Heykel-Fotogrametri” sergisi görsel bir harmoni oluşturan bilinçli seçimlerle, sergileme kavramını açık ve net bir yaklaşımla gözler önüne seriyor. Sergide Gürsel Soyel’in etkileyici resimleri, Ali Dolanbay’ın figüratif ve soyut arasında gidip gelen fırça darbeleri ve damlatma tekniği ile gerçekleştirdiği lekeler, Hüseyin Aksoylu’nun incelikli kompozisyonları, Koray Tokdemir’in psikocoğrafya üzerine çalışmaları, Oddviz’in öncü fotogrametrik sanal yerleştirmeleri, Sencer Vardarman’ın ilgi çekici arazi görüntülerinden oluşan kompozisyonları ve Onur Mansız’ın hiperrealist yağlı boya resimlerini izleyicinin beğenisine sunuluyor.

​Ali Dolanbay, Gürsel Soyel, Hüseyin Aksoylu, Koray Tokdemir, Oddviz, Onur Mansız ve Sencer Vardaman’ın işlerinin bir araya geldiği “Resim-Heykel-Fotogrametri” karma sergini 28 Ocak’a kadar Art On İstanbul’un Tepebaşı’ndaki mekânında ziyaret edebilirsiniz.

0
1448
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage