20 HAZİRAN, PAZARTESİ, 2022

Anna Laudel İstanbul Yaz Sezonunu “Zamanın Döngüsel Doğası” Sergisiyle Karşılıyor

Anna Laudel İstanbul, farklı materyal ve tekniklerde üretim yapan 11 sanatçının disiplinlerarası eserlerinden oluşan “Zamanın Döngüsel Doğası” başlıklı karma sergiyi 25 Ağustos’a kadar sanatseverlerle buluşturuyor.

Zaman kavramının ortaya çıkışıyla ilgili farklı teorilere odaklanan “Zamanın Döngüsel Doğası” sergisinde Ramazan Can, Tuğçe Diri, Emin Mete Erdoğan, Hayal İncedoğan, Bilal Hakan Karakaya, Ekin Su Koç, Fırat Neziroğlu, Cem Sonel, Halil Vurucuoğlu, Hanefi Yeter ve Serpil Yeter’in eserleri yer alıyor. Sergi zamanı ölçmeye başladığımızdan beri göç, iktidar savaşları, yabancılaşma ve inanç sistemleri gibi tekrar eden olayların yansımalarını izleyiciye sunuyor. Sergi, zamanı anlamlandırmak için gece-gündüz, yaşam-ölüm gibi parçalara ayıran insanın, ayırdığı bu döngülerin içinde dünyaya verdiği zararı da gözler önüne sererken günümüzün en büyük sorunu olan iklim krizine de vurgu yapıyor. Kolajdan heykele, tuvalden yerleştirmeye ve neondan karakalem çizime kadar uzanan geniş bir yelpazede üretilmiş eserlerinin yer aldığı sergi, izleyiciyi hayatta yaşadıkları olaylarda bir anlam aramaya ve kendi içsel döngülerinde yola çıkmaya davet ediyor.

​“Zamanın Döngüsel Doğası” başlıklı karma sergiyi 25 Ağustos tarihine kadar Anna Laudel’in Kazancı Yokuşu, 45 adresinde yer alan galeri mekânında ziyaret edebilirsiniz.

Künye:
1. Ekin Su Koç,Foreign, 2019, Kağıt Üstüne Akrilik, Dantel, Kurutulmuş Bitkiler, 70x100 cm
2. Hayal İncedoğan, In the Shade of Time, 2019, Tek Kanal Ses Enstalasyonu, 4”38’
3. Tuğçe Diri, Mono-Signs #23, 2022, Tuval Üzerine Karışık Teknik, 160x 130 cm
​4. Ramazan Can, Deterritorialization, 2022, Neon, Dokuma, Ahşap, Pleksi, 59x169x17 cm

0
1704
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage