27 EKİM, ÇARŞAMBA, 2021

Alternatif Sahneden İsimler 19 Kasım’da KüçükÇiftlik Park’ta

KüçükÇiftlik Park, 19 Kasım Cuma günü URU organizasyonu ile gerçekleşecek alternatif müziğin sevilen isimlerinin sahne alacağı bir konsere ev sahipliği yapacak. Kasım ayı itibarıyla üzeri kapalı bir mekân hâline gelen KüçükÇiftlik Park sahnesinde pop-rock grubu Palmiyeler dinleyicilerle buluşacak. Seda Erciyes, Düşün ve Min Taka’nın birlikte sahne alacağı performansla başlayacak konser, yerli alternatif sahnenin yetenekli isimlerinden biri olan Dilan Balkay ile devam edecek.

2013 yılında kurulan Palmiyeler, grupla aynı ismi taşıyan ilk EP’lerini 2015 yılında yayımladı. Mertcan Mertbilek, Rana Uludağ, Tarık Töre ve Barış Konyalı'dan oluşan grup, “Senden Haber Yok”, “Karbeyaz” gibi birçok sevilen teklinin yanı sıra bugüne kadar II (Venus)AkdenizBen-Hür ve Şeytan Odama Geldi adlı dört albüm çıkardı.

​Konserin açılışını Seda Erciyes, Düşün ve Min Taka birlikte yapacak. R&B vokali ve trap müziği harmanlayan Seda Erciyes, özgün tarzıyla pop, rap ve hiphop’ı aynı potada eriten Min Taka ve kendilerini tek bir tarza sınırlamak istemeyen Düşün ikilisi, hep birlikte zengin bir performans sunacaklar. Konser Dolu Kadehi Ters Tut, Canozan, Sedef Sebüktekin gibi pek çok isme sahnede trompetiyle eşlik eden, son dönemde ise kendi bestelerine ağırlık veren genç müzisyen Dilan Balkay’ın performansıyla devam edecek. KüçükÇiftlik Park, 19 Kasım Cuma akşamı gerçekleşecek konserin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1267
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage