16 NİSAN, SALI, 2024

Alice Merton 26 Temmuz’da Maximum UNIQ Açıkhava’da

Alice Merton, Charm Music Türkiye organizasyonuyla 26 Temmuz akşamı Maximum UNIQ Açıkhava’da müzikseverlerle buluşacak.

“No Roots” şarkısıyla kısa sürede ismini duyuran Alice Merton, Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek Sunkissed kapsamında sahne alacak. Etkinliğe eklenecek diğer isimler yakında açıklanacak.

Dünyanın farklı yerlerinde yaşayan Alice Merton’un kendi geçmişindeki bu çok sesliliği yansıttığı müziği, pop müziğin sınırlarını zorlayarak yıllar içinde değişik stillerin ilhamını taşıyor. Bugün YouTube’da 95 milyonu aşkın dinleyiciyle buluşan “No Roots”un yanı sıra “Hit the Ground Running” gibi diğer şarkılarıyla da tanınan Merton, 2018 yılında EBBA ödülüne layık görüldü. MINT ve S.I.D.E.S. albümleriyle bir milyardan fazla dinlenmeye Alice Merton’ın yeni şarkısı “run away girl” güçlü, karanlık-pop tarzına klasik bir 80’ler dokunuşu getiriyor. Merton, şarkıyı Lana Del Rey, Self Esteem gibi isimlerle çalışan James Dring ve Paul Whalley ile birlikte yazıp üretti.

​26 Temmuz Cuma saat 21.30’da Maximum UNIQ Açıkhava’da gerçekleşecek Alice Merton konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
464
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage