11 TEMMUZ, CUMARTESİ, 2020

Akbank Sanat’tan Kısa Film Kanalı

Akbank Sanat, Akbank Kısa Film Festivali kapsamında kısa filmlerin çevrim içi olarak izleyicilerle buluşabilmesi için yeni bir projeye hayat veriyor. Akbank Sanat YouTube hesabı üzerinden oluşturulan Kısa Film Kanalı, izleyicilere yerli ve yabancı birçok kısa filmden oluşan geniş bir seçki sunuyor.

16 yıldır aralıksız sinemaseverlerle buluşan Akbank Kısa Film Festivali, izleyicilere her yıl dünyanın farklı bölgelerinden yapımları bir araya getiren geniş bir kısa film seçkisi vadediyor. Geçtiğimiz yıl 74 ülkeden toplam 2.217 kısa filmin başvurduğu festival, bu yıl da yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. Festival bu yılki çalışmalarıyla kısa film kültürünü daha geniş kitlelere yaymayı ve izleyiciler için kolay ulaşılabilir bir platform meydana getirmeyi amaçlıyor.

Aralarına Gökalp Gönen’in Avarya, Daria Kashcheeva’nın Daughter, Zeynep Köprülü’nün Orada, Sinan Kesova’nın Hinterlant, Alican Yücesoy’un Taş, Mohammad Hormozi’nin Inner Self, Ragıp Türk’ün Tor ve Murat Çetinkaya’nın Sonsuz filmi gibi önemli kısa filmlerin bulunduğu 8 filmlik seçki Türkçe altyazı seçeneği ile Akbank Sanat Youtube Kısa Film Kanalından izlenebilecek.

​Festival için hazırlanan internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1606
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage