27 EYLÜL, PAZARTESİ, 2021

“Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi” Akbank Sanat'ta

Çağdaş Sanat alanındaki gelişmeleri teşvik etmek ve genç sanatçılara destek olmak amacıyla Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ve Akbank Sanat iş birliğiyle gerçekleştirilen Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması’nda seçilen eserler, 20 Kasım’a kadar Akbank Sanat'ta sanatseverlerle buluşuyor.

Sergide Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması’na yapılan 600 başvuru arasından jüri üyeleri tarafından seçilen 21 sanatçının 20 eseri sergileniyor. Yarışmanın bu seneki jürisinde Agah Uğur, Leyla Alaton, Saruhan Doğan, Gönül Nuhoğlu, Derya Bigalı ve serginin küratörlüğünü de yapan Murat Tabanlıoğlu yer aldı. Ayrıca "Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması Sergisi"nde eserleri bulunan 21 sanatçıya 105 bin TL değerindeki ödül eşit olarak paylaştırıldı.

​Sergide yer alan sanatçılar şu şekilde: Aslıhan Uruş, Ayşe Coşkun, Ayşe Gözde Çöklü, Ayşegül Yapar, Büşra Çeğil, Ece Kibaroğlu, Egemen Tuncer – Hacer Kıroğlu, Emin Berk, Hüseyin Demirbaş, İsmail Onur Gönüllü, Ömer Faruk Muslu, Özgün Şahin, Sarya Nurcan Kaya, Seda Kayatepe, Songül Berda Özdemir, Şafak Kocaoğlu, Şener Yılmaz Aslan, Şevval Konyalı, Şükrü Aslan, Ümran Hümayun.

​“Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi”ni 20 Kasım’a kadar Akbank Sanat’ta ziyaret edebilirsiniz.

0
4675
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage