13 ARALIK, PAZAR, 2020

Ağaçkakan’dan Yeni Albüm: “Kendiliğinden”

Ağaçkakan, sene boyunca yayımladığı “Gidince Görücez”, “Hayret Bir Şey”, “989” ve “2019 da Berbat Bir Yıldı” şarkılarından sonra üç şarkılık beş bölümden oluşan yeni albümü Kendiliğinden ile dinleyicilerle buluşuyor.

Sözlerinde kişisel hikâyeler ve anlatılar paylaşan Ağaçkakan, albümde Can Güngör ile “2019 da Berbat Bir Yıldı” ve Nilipek. ile de “Karbondioksit” şarkısında bir araya geliyor. 22 şarkıdan oluşan albüm, hip-hop’tan drum and bass’e, tekno’dan breakbeat’e kadar geniş bir yelpazeye sahip olarak dinleyiciye alışılmışın dışında bir müzik deneyimi sunuyor. Albümün prodüksiyonunu Emiladil ve Golem üstlenirken kapak görseli Canavar imzası taşıyor.

Burkay Yalnız'ın solo projesi Ağaçkakan, 2013 ve 2014'te yayımladığı EP’lerin ardından Eylül 2017’de “A Naşkvit” isimli ilk LP’sini müzikseverlerle paylaşmıştı. 2019’da yayımladığı “Gravöl 0” adlı EP’siyle dikkatleri üzere çeken sanatçı, “Hallelujah” ile hayranlarıyla tekrar buluşmuştu. 2020 yılında ise Kendiliğinden albümünden tadımlık şarkılar paylaştı ve yıl sonunda albümünü yayımlamış oldu.

​Ağaçkakan’ın yeni albümü Kendiliğinden’i tüm dijital platformlarda üzerinden dinleyebilirsiniz.

0
3660
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage