05 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2020

Açık Havada Film Keyfi

Kundura Sinema’nın uzun süredir heyecanla beklenen açık hava film gösterimleri programı belli oldu. Bu yıl “MUBI ile Bir Yaz Gecesi Sineması” başlığı altında sinemaseverlerle buluşacak gösterimler, 7 ile 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ağustos ayı boyunca her Cuma günü Beykoz’daki Kundura Sinema’nın tarihi atmosferinde izleyiciler ile buluşacak program, MUBI Türkiye tarafından özel olarak hazırlandı. İlki bu Cuma günü gerçekleştirilecek program kapsamında Call Me By Your Name (Beni Adınla Çağır) filmi izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Kundura Sinema’nın film programı kapsamında Ağustos ayı boyunca Wong Kar-wai’nin birçok başarıya imza atan filmi In the Mood for Love (Aşk Zamanı), Wim Wenders’in başyapıtı olarak kabul edilen Paris, Texas ve günümüz sinemasının en yetenekli yönetmenlerinden biri olarak gösterilen Şilili Pablo Larrain imzasını taşıyan Ema izleyicilerle buluşacak.

Öte taraftan ilki geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Bir Yaz Gecesi Sahnesi konserleri de Ağustos ayı boyunca devam edecek. Konser programı kapsamında 8 Ağustos 2020 Cumartesi gününden itibaren Bi Android ft. Dilşad Çelebi, Tolga Duyan, Schnell Schnell, Deniz Güngören Beşlisi,  Sinan Altıparmak Trio, Lalalar, Mousikē, Çağrı Sertel ‘Multiverse’ ve Oceanvs Orientalis & İlhan Erşahin dinleyicilerle buluşacak.

​Programlar hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
1305
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage