02 NİSAN, PERŞEMBE, 2026

“A Yüzü ve B Yüzü” Oyunu Nisan Ayında Sahnede

Başak Kıvılcım Ertanoğlu’nun yazdığı ve yönettiği, Berfu Öngören ve Pınar Tuncegil’in oynadığı A Yüzü ve B Yüzü oyunu 4 Nisan’da İBB Habitat Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını ve süpervizörlüğünü Evrim Doğan’ın yaptığı A Yüzü ve B Yüzü, günümüz koşullarındaki dünyada, dört farklı kadının karşı karşıya kaldıkları garip durumlarla baş etme hâllerini anlatıyor.

“Bu, A yüzünde iki B yüzünde iki parçanın çaldığı bir albüm. Bu, her oyun oyuncuların kasetin farklı şarkılarını seslendirdiği eril bir albüm. Bu, kadınların bağır çağır şarkılarını söylemekten çekinmediği, hayatlarında yanlış gördüğü şeyleri değiştirmeye kalkıştıkları bir oyun.

Haydi çevir A’yı çevir B’yi dinle farklı yüzleri. Çevir A’yı çevir B’yi şarkılar hep söylendi aksi mümkün değil ki. Çevir A’yı çevir B’yi değişecek belki de dünya tam da istediğin gibi. Çevir A’yı çevir B’yi söylenecek sözler daha söylenmedi ki.”

A Yüzü ve B Yüzü oyunu 4 Nisan’da İBB Habitat Sahne’de, 17 Nisan’da KATS Sahne’de, 30 Nisan DasDas Sahne’de izleyebilirsiniz.

0
94
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage