29, 30 ve 31 Ağustos tarihlerinde Kaş Setur Marina’da gerçekleşecek olan Kaş Caz Festivali, 7. yılında yine doğayla iç içe, ilham veren bir müzik deneyimini müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
Festivalin ritmi, bu yıl gelenekselleşen açılış gecesiyle 28 Ağustos Perşembe akşamı başlıyor. Kaş’ın ruhunu taşıyan OXYGEN PUB’da gerçekleşecek açılış buluşması, caz tutkunlarını Akdeniz gecesine davet ediyor. Bu sıcak karşılama gecesinin ardından, festival 29 Ağustos Cuma sabahı Setur Marina’da düzenlenecek Nefes Terapisi ile derin bir farkındalıkla güne başlıyor. Cuma günü akşam üzeri, cazla elektronik seslerin buluştuğu JOY FM DJ seti eşliğinde marina rüzgârı melodilere karışıyor. Ardından canlı müzik sahnesi, Türkiye caz sahnesinin güçlü isimlerinden Mert Pekduraner Group ile açılıyor. Gecenin ikinci yarısında ise usta müzisyen Bülent Ortaçgil sahnede olacak. Bu özel konserde sahnede konuk sanatçı olarak eşsiz sesiyle Birsen Tezer de Ortaçgil'e eşlik edecek.
Festivalin ikinci günü olan cumartesi sabahı Amfi Tiyatro’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek “Günü Uyandırma” etkinliğinde Salih Korkut Peker ve Mert Pekduraner sahne alacak. Aynı gün saat 11.00’de L’apera’da cazın samimi enerjisini “Kendine Has Deneyimler” etkinliğiyle harmanlayarak farklı bir deneyim sunacak. Cumartesi akşamı yine JOY FM’in seçkileri müzikseverlerle buluşacak. Müziğinde elektro-akustik cümbüş, çağlama, bas ve davul kullanan Yasak Helva; sahne alacak. Gece, modern Anadolu ezgilerini cazla buluşturan, sahnedeki enerjisiyle büyüleyen Gevende ile devam edecek.
Festivalin son günü olan pazar sabahı, Öyküm Elif Erdoğan eşliğinde gerçekleşecek “Ses Terapisi ve Etkileri” çalışması, sesin şifa veren gücünü doğanın kucağında hissettirecek. Akşam saatlerinde JOY FM DJ SET İLE, doğaçlamanın ve birlikte üretmenin kutlandığı Jam Session ile gerçekleşecek. Ardından Oxygen Sahnede Serkan Polat Cura Caz Project dinleyicilerle buluşacak.
7. Kaş Caz Festivali biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.