24 EKİM, SALI, 2023

6. İstanbul Komedi Festivali 5 Kasım’da Başlıyor

BKM tarafından, Maksimum Kart ana sponsorluğunda düzenlenen 6. İstanbul Komedi Festivali, 5 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

İstanbul Komedi Festivali kapsamında söyleşiler, stand-up’lar, doğaçlama gösteriler, kapalı gişe tiyatro oyunları ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra bu yıl İngiliz komedyenleri de izleyicilerle buluşacak. Demet Akbağ, Şener Şen, Uğur Yücel, Ali Poyrazoğlu & Güneş Berberoğlu, Behzat & Süheyl Uygur, Kaan Sekban, Doğu Demirkol, Zafer Algöz & Can Yılmaz, Berfu & Eser Yenenler, Esra Dermancıoğlu, Deniz Göktaş, Ali Kerim Diler, Can Bonomo & Can Temiz & Bengi Apak, Oya Başar ve Ebru Kural, Hakan Yılmaz & Ebru Cündübeyoğlu, Yasemin Şefik, Geveze, Semaver Kumpanya Cimri, Volkan Severcan & Asuman Dabak, Yunus Günçe gibi isimlerinin yanı sıra interaktif etkinlikler, sezon boyunca kapalı gişe sahnelenen AydınlıkevlerGüldür Güldür ShowZengin MutfağıÇok Güzel Hareketler 2 gibi pek çok etkinlik İstanbul Komedi Festivali’nde kapsamında sahnelenecek. Funny Woman Awards’ı (2019) kazanmasıyla tanınan Laura Symth, Rick Gervais’in turnesinin açılışını yapan Sean McLoughlin, Birleşik Krallık’taki en iyi komedi kulübü komedyenlerinden biri olan çok ödüllü genç komedyen Matt Richardson ve Manchesterlı komedyen Brennan Reece, İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında Türkiye’de ilk kez sahne alacak.

Sedef İybar, Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu ile “Aşk ‘Boğaz’dan Geçer Mi?”, ünlü astrolog Aygül Aydın ile gökyüzü ile yeryüzü arasında geçen gösteri “Aygül Aydın ile Yıldızlara Gülümse”, 56 yıldır sahnede olan Erhan Yazıcıoğlu Fikrim Firarda ile, Uygur Tiyatrosu’nun Hey Gidi Günler adlı tiyatro oyunu ile Behzat & Süheyl Uygur, şarkı, sohbet ve türküleriyle sahnelerin sevilen ismi Soner Olgun İyi Bayramlar ile, taklitleri ve komik hikâyeleriyle Sefa Doğanay, PUCCA’nın konsepti ile 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölü’n Bizi Ayırana Dek adlı tiyatro oyunu ile Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, Leyla ile Mecnun Değil ile Bülent Emrah Parlak ve Elit Andaç Çam, 90’lı yılların en sevilen dizisi Bizimkiler’in usta oyuncusu Ayşe Kökçü’nün yer aldığı, Tatlı Kaçık, TuzBiber 6’lı, ve Şokopop Magazin Quiz İstanbul Komedi Festivali kapsamında izleyicilerle buluşacak.

Brandweek İstanbul, İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında Funny Woman Awards (2019) ödüllü İngiliz komedyen Laura Symth’i, Düğün Şarkıcısı adlı oyunuyla Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Nergis Öztürk’ü ve stand-up’a yepyeni bir soluk getiren, bir kadın gözüyle hayatın komedisini izleyiciye sunan Lesli Karavil’i katılımcılarla bir araya getirecek.

Festival, çocuklara yönelik düzenlenen tiyatro oyunlarına ve atölyelere ev sahipliği yapacak. Festival kapsamında Türkçe Benim Evim - Kelimeler AdasıBully BullyCeko ile Pepo - İki Bavul DolusuNasreddin Hoca etkinlikleri gerçekleştirilecek.

BKM Mutfak Çarşı ve BKM Mutfak Kadıköy ise, İstanbul Komedi Festivali boyunca yerli ve yabancı stand-up gösterilerine ev sahipliği yapacak.

​5 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek 6. İstanbul Komedi Festivali hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
792
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage