21 EKİM, ÇARŞAMBA, 2020

42 Maslak, Türkiye’den ve Dünyadan Güncel Sanat Haberlerini Artful Living’ten Alıyor

42 Maslak, İstanbul’un merkezindeki en kapsamlı emlak projelerinden biri olarak görülüyor. Gastronomi, eğlence, alışveriş ve muadillerinden farklı olarak sanatın buluştuğu bu karma yaşam merkezi, modern şehir hayatının gereksinimleri düşünülerek tasarlanmış. Art!SPACE; 42 Maslak’ın 1.000 m² alana yayılan sanat galerileri, yaratıcılığı merkeze alan düşüncenin en büyük tezahürlerinden. Aslında bu hikâye, en başa, binanın temellerinin atıldığı güne gidiyor. İnşaat alanında kullanılan makineler, sarının hakimiyetinden kurtarılmış ve rengârenk boyanmış. İşin özü; daha birinci günden hayata geçirilen felsefe, bina tamamlandığında “Yaşam Burada Sanat” anlayışıyla yeni bir boyut kazanmış.

Günümüzde 42 Maslak, bulduğu bölgenin en önemli çekim merkezlerinden biri. Yeni hikâyelerin yazılmaya başlandığı bu dönemde, Artful Living de 42 Maslak’ın yanında yer alacak. Sanat, kültür yaşam ve edebiyat alanlarında izleyicisine nitelikli haber ve özgün içerik sunarak çevrim içi platformlar arasında öne çıkan Artful Living, sanatçı portreleri ve güncel paylaşımları ile 42 Maslak sakinlerini ve ziyaretçilerini yaratıcı sektörlerdeki son gelişmelerden haberdar edecek.

​Sürdürülebilir bir sanat ve kültür topluluğu oluşturarak, pozitif bir dönüşümün parçası olan Artful Living ve odak noktası insan, sanat ve yaşam olan 42 Maslak’ın bu iş birliğini duyurmaktan mutluluk duyarız.

0
3008
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage