26 NİSAN, CUMA, 2024

31. İstanbul Caz Festivali +1’li Gece Gezmesi ile Kadıköy’de

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti BBVA sponsorluğunda hayata geçirilen 31. İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek +1’li Gece Gezmesi, 18 Temmuz Perşembe akşamı Kadıköy’de müzikseverlerle buluşacak.

Bu sene 3-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Caz Festivali’nin en hareketli etkinliklerinden +1’li Gece Gezmesi, 18 Temmuz Perşembe akşamı festival coşkusunu Kadıköy-Moda hattındaki sevilen mekânlara taşıyacak. Festivalin bu yıl +1’in desteğiyle, dokuzuncu kez düzenleyeceği etkinlikte gece boyunca 4 mekânda 10 konserin müzikseverlerle buluşacak. “Festival içinde festival” vadeden +1'li Gece Gezmesi, Kadıköy ve Moda’da tek bir biletle giriş yapılabilecek 4 mekânda 10 konsere ev sahipliği yapacak. Konserler; Moda Sahnesi, Dorock XL, Kadıköy Sahne ve Kadıköy Sineması’nda gerçekleşecek.

+1’li Gece Gezmesi’nde; bas ağırlıklı groove’larıyla Baby Berserk; Avrupa pop, caz ve klasik müzik türleri arasından çekip çıkardığı kendine has pop’uyla Thomas Azier; dünyanın dört bir yanından topladıkları hikâyeleri saykedelik folk ve caz rock’la buluşturan Gevende; saykedelik, rock, caz ve lirikten harmanlanan, Anadolu ile yoğrulan müziğiyle Korhan Futacı; kıtalararası müziğiyle Amerika ve Türkiye’yi buluşturan Coşku Turhan; derin sözlerini, synth pop ve indie rock grubu Eve Dönüş Yok; sözleriyle gündelik mücadelelerimize ve varoluş sancılarımıza dokunacak, gitar tellerinden yükselen asi tınılarından güç alacağımız Yangın; kimliklerimiz ve ait olduklarımızı sorgulatacak, feminizmde müzikal bir cephe açacak Min Taka; synthwave’den post-punk’a uzanan “buğulu ve atmosferik” müziğiyle Brek ile Anadolu’nun geleneksel seslerine kattıkları özgün yorumla Telli Davul, Kadıköy’ün çeşitli sahnelerinde dinleyicilerle bir araya gelecek.

​+1’li Gece Gezmesi hakkında detaylı bilgiye buradan, biletlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

0
543
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage