09 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2020

27. İstanbul Caz Festivali Genç Caz Değerlendirme Konserleri Canlı Yayımlanacak

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle, Garanti BBVA sponsorluğunda sonbahar aylarında gerçekleştirilecek 27. İstanbul Caz Festivali’nin habercisi Genç Caz değerlendirme konserleri, bu yıl Salon İKSV’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz aylarda 27. İstanbul Caz Festivali’nin uzantısı olan Genç Caz’ın başvuruları 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmıştı. Bu yıl son dönemdeki en yüksek başvuru sayısına ulaşan Genç Caz değerlendirmeleri sonucunda sahneye çıkmaya hazırlanan gruplar da belli oldu.

11-12 Temmuz 2020 tarihlerinde Salon İKSV’de gerçekleştirilecek konserler kapsamında Afroloji, An Quartet, Büşra Kayıkçı, Cemre Kıralioğlu Quartet, Deli Bakkal, Gökhan Ulusoy Quintet, Ox, Saynur Eren Duo Project, Tersopalas ve Udgang Trio sahne alacak.

​Konserler İKSV’nin YouTube kanalından canlı olarak yayımlanacak. Konser saatleri bu hafta içerisinde İstanbul Caz Festivali sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden duyurulacak. 

0
1643
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage