17 HAZİRAN, CUMA, 2022

+1’li Gece Gezmesi Yeniden Kadıköy’de

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 25 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen +1’li Gece Gezmesi, 2 Temmuz Cumartesi akşamı yeniden Kadıköy sokaklarına yayılacak.

29. İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek +1’li Gece Gezmesi, 2 Temmuz Cumartesi akşamı Kadıköy-Moda hattındaki mekânlarda müzikseverleri bir araya getirecek. Gece Gezmesi mekânları kapılarını 19.00’da açacak, konserler ise 20.00’de başlayacak.

Festivalin gelenekselleşen etkinliği bu yıl +1’in desteğiyle, yedinci kez düzenleniyor. Etkinlik kapsamında tek bir biletle Kadıköy ve Moda’daki beş mekânda, on konsere giriş yapılabilecek. Moda Sahnesi, Dorock XL, Kadıköy Sahne, The Wall ve Kadıköy Sineması’nın ev sahipliği yapacağı etkinlikle aynı gün festival, saat 18.00’de Kadıköy Süreyya Operası’nda Deniz Tekin’i ve Portrait and a Dream’in eşliğindeki Mehmet Ali Şimaylı'yı ağırlayacak.

1970’lerin saykedelik ruhunu günümüze taşıyan Ayyuka, VeYasin’in elektronik projesi Hey! Douglas aynı gecede +1’li Gece Gezmesi sahnelerinde olacak. Güney Doğu Asya’nın 60’lı ve 70’li yıllarının müziklerini disko ve funk öğeleriyle harmanlayan Hollandalı Yin Yin de hem solo olarak hem de Ayyuka sahnesinde karşımızda olacak. Yin Yin konserinde Velican Sagun da izleyicilerle buluşacak.

+1'li Gece Gezmesi’nde Portekizli müzisyen David Santos’un projesi Noiserv sahnede olacak. Farklı disiplinler ve türlere ev sahipliği yapacak etkinlikte konserlerinin yanında besteci ve şarkı sözü yazarı Simge Pınar; gitar melodileriyle türlerin üstünde duran bir hikâye anlatıcısına dönüşen Ahmet Ali Arslan; Cannes Film Festivali’nde de sahneye çıkan Cümbüş Cemaat; afro jazz, funk, fusion elementlerini Anadolu ritimleriyle bir araya getiren Deli Bakkal; genç prodüktör Karakter; Doğu kültürü ve 90’lar rock müziğini indie folk çatısı altında toplayan grup Bahr gibi isimlerle de yer alacak.

​+1’li Gece Gezmesi’nin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
2446
0
  • 17-06-2022
    0
    750
    0
    Genç Yazarlara Faydalı İpuçları: “Hadi Bir Şeyler Yazalım!”
    Genç Yazarlara Faydalı İpuçları: “Hadi Bir Şeyler Yazalım!”
  • 17-06-2022
    0
    881
    0
    Merve Şendil’in “Karanlığımızın Arkasındaki Şeyler” Sergisi SANATORIUM’da
    Merve Şendil’in “Karanlığımızın Arkasındaki Şeyler” Sergisi SANATORIUM’da
  • 17-06-2022
    0
    923
    0
    “Farkında Mısın?” 2. Ulusal Fotoğraf ve Kısa Video Yarışması İçin Başvurular Başladı
    “Farkında Mısın?” 2. Ulusal Fotoğraf ve Kısa Video Yarışması İçin Başvurular Başladı
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage