GÜNDEM
  • 06-07-2023

    Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen +1 Sunar: Kalamış Yaz Festivali’nin üçüncüsü bu yıl 7 Temmuz - 10 Eylül tarihleri arasında Kalamış Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek.

    7 Temmuz’da Charlie Chaplin’in 1925 yapımı Altına Hücum filmiyle başlayacak festival kapsamında 43 konser, 17 film gösterimi olmak üzere toplam 60 etkinlik katılımcılarla buluşacak. Altına Hücum filmine Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik edecek.

    +1 Sunar: Kalamış Yaz Festivali’nde bu yıl da hem Türkiye’den hem de yurtdışından önemli isimler dinleyicilerle buluşacak. Caz, klasik müzik, rock, world music, elektronik müzik, hip hop ve popüler müzikten oluşan zengin bir içeriğe sahip festivalin ilk konserinde 30. sanat yılını dolduran Kardeş Türküler sahne alacak. Kardeş Türküler, 30. yıl konserini festival kapsamında 8 Temmuz akşamı Kalamış Atatürk Parkı’nda verecek. Festival boyunca sahne alacak isimler arasında; Kamil Erdem, The Ringo Jets & Ülkü Aybala Sunat, Tutuğ Aydınoğlu & Heritage Ensemble, Canola, İstanbul Flüt Ensemble, Trio La Nina, Elis Dubas & Ricardo Moyano, Lalalar, Ceza, Hedonutopia, Piatango feat. Selmin Artemiz, Selen Gülün, Nilüfer Verdi, Can Gox, Ari Barokas & Gülinler, Zuhal Olcay, Trio La Nina, Badem, Kalben, Janet & Jak Esim, Emin Fındıkoğlu +12 yer alıyor. Festivale yurtdışından katılacak isimler arasında ise Shantel, Hollanda çıkışlı Tootard, Flamenko’nun yaşayan efsanelerinden Capullo de Jerez, yine İspanya’nın yükselen isimlerinden Angeles Toledano, Uruguay’ın efsane tangocularından Nelson Pino bulunuyor.

    Festivalin film gösterimlerinde Sinematek/Sinema Evi’nin seçkisi sinemaseverlerle buluşacak. 17 filmin izleyiciyle buluşacağı festival süresi boyunca film gösterimleri her çarşamba ve pazar günleri saat 21.00’de gerçekleştirilecek. Charlie Chaplin’in sessiz klasiklerinden Altına Hücum ile başlayacak festivalde gösterilecek filmler arasında; Sinir Krizinin Eşiğindeki KadınlarKızıl GökyüzüMad MaxŞahane HayatAh Güzel İstanbulChico ile Rita yer alıyor. Filmlerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

    +1 Sunar: ​Kalamış Yaz Festivali’nde gerçekleşecek etkinliklerin biletlerine Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca dayanışma amacıyla hayata geçirilen “Sokak Hayvanlarına Yardım”, “Okutan Kadıköy Projesi” ve “Yenidoğan Destek” paketleri de bilet satış seçenekleri arasında yer alıyor. +1 Sunar: Kalamış Yaz Festivali’nin detaylı programına Kadıköy Belediyesi’nin internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

    0
    0
    8537
  • 06-07-2023

    Adam Phillips’in değişimle ilgili eğilimlerimizi, değişmeyi isterken gerçekte ne yönde değiştiğimizi, ne ölçüde istediğimiz yönde değişebileceğimizi keşfe çıktığı kitabı Değişmeyi İstemek Üzerine, Aydın Çavdar’ın çevirisiyle Ayrıntı Yayınları tarafından yayımlandı.

    Psikanalitik teorinin önde gelen isimlerinden Adam Phillips’in bu kitabı yazarın daha önce yayımlanan Öpüşme, Gıdıklanma ve Sıkılma ÜzerineAkıl Sağlığı Üzerineİyilik ÜzerineFlört ÜzerineÖyle ve Böyleİlgi Arayışı ve Kreşteki Yabani’yle birlikte Ayrıntı Yayınları’nın Lacivert Kitaplar’ı arasındaki yerini aldı.

    Daima değişiyoruz ve değişme şeklimizi seçmek, hatta tasarlamak istiyoruz. Değişim, siyaset veya terapi yoluyla, din veya spor yoluyla, üret-kenlik veya büyüme yoluyla, ilişkiler veya ilişkilerden uzak durma yoluyla, sanat veya bilim yoluyla aranabilir. Değişimin bir arzu nesnesi olduğu aşikârdır, gerçi asıl istenen değişim, tercih edilen yönde gerçekleşecek bir değişimdir. Hayatlarımızın sürekli ileriye doğru giden bir hikâye olmasını istiyoruz. Ancak değişim, belirsiz bir arzu nesnesi olarak büyüleyici olduğu kadar dehşet verici de olabilir.

    Kendimiz için isteyebileceğimiz değişim türlerini nasıl keşfedeceğiz? Ve eğer mümkünse, bu mevcut değişim biçimlerini diğer insanların bizi ikna etmeye hevesli olduğu değişimlerden nasıl ayırabiliriz?”

    0
    0
    5194
  • 06-07-2023

    Kundura Sinema ile Kundura Sahne’nin birlikteliğinde düzenlenen Bir Yaz Gecesi Festivali’nin yedincisi 4 - 20 Ağustos tarihleri arasında Beykoz Kundura’da gerçekleşecek.

    Bir Yaz Gecesi Festivali, bu yıl da usta müzisyenleri perdenin önünde ağırlayacak. 100 yıl öncesinden sirk temalı filmlerin gösterileceği programda bu yıl, Almanya’dan Frank Bockius, Türkiye’den Korhan Futacı, Islandman ve Okay Temiz, sessiz film klasiklerine canlı müzikleriyle eşlik edecekler.

    Elif Rongen-Kaynakçı’nın küratörlüğünde hazırlanan sessiz film programı, festivalin ikinci haftası olan 11 - 13 Ağustos günlerinde gösterilecek. Programın açılışını ise, festival kapsamında İstanbul’a gelecek Alman sessiz film virtüözü ve davul sanatçısı Frank Bockius yapacak. Dainef Kızkardeşler Altılısı (Les six soeurs Dainef, 1902) ve Sirkte Yangın’ın (The Great Circus Catastrophe - Fire, 1912) da olduğu sirk temalı filmlere müzik yapacak sanatçı, festivale özel bir atölye de verecek ve 11 Ağustos gecesi gerçekleşecek performansını bu atölyeye katılan Türkiye’den müzisyenlerle birlikte yapacak. Bockius’un atölyesi ise 9 - 11 Ağustos tarihlerinde Beykoz Kundura’da gerçekleştirilecek.

    Sessiz film programının ikinci gösteriminde 12 Ağustos Cumartesi akşamı, Tod Browning’in yönettiği 1927 tarihli kült korku filmi Bilinmeyen (The Unknown) filmi izleyicilerle buluşacak. Restore edilmiş kopyasıyla Türkiye’de ilk kez Bir Yaz Gecesi Festivali’nde gösterilecek filme, usta saksafoncu, şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör Korhan Futacı’nın canlı performansı ve müzikleri eşlik edecek. Hollywood’dan çıkmış en tuhaf yapımlardan biri olan Bilinmeyen, kolları olmayan ve ayaklarıyla dikkat çekici numaralar yaparak sirk dünyasında yükselen Alonzo adlı bir adamın karanlık hikâyesini anlatıyor.

    13 Ağustos Pazar akşamı, müzikleri sınırları aşan elektro-akustik üçlüsü Islandman izleyicilerle buluşacak. Caz efsanesi davulcu Okay Temiz’in de konuk sanatçı olacağı gecede, Charles Chaplin’in ilham kaynağı olarak gösterilen ve slapstick komedinin yaratıcılarından Fransız aktör Max Linder’ın son filmi de olan Sirkin Kralı (King of the Circus, 1924) filmine eşlik edecekler. Kapsamlı restore kopyasıyla 99 yıl sonra perdede yeniden canlanacak film, evlenmeye zorlanan genç asilzade Max Pompadour’un aşık olduğu bir genç kadının peşine düşmesini ve kendini bir sirkte aslan terbiyecisi olarak bulmasının eğlenceli hikâyesini anlatıyor.

    Bir Yaz Gecesi Festivali programının Restore Klasikler programı da geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Bu yıl da film ve müziğin birlikteliğinden ilhamla yaratılan program, 1979 yılında kaybettiğimiz Oscar ve Grammy ödüllü İtalyan besteci Nino Rota’ya odaklanıyor ve Rota’nın müziklerini yaptığı Tatlı Hayat (La Dolce Vita, 1960),  (1963), Kızgın Güneş (Plein Soleil, 1960) ve Francis Ford Coppola’nın yönettiği The Godfather Baba üçlemesinin ilk iki filmi, restore edilmiş kopyalarıyla sinemaseverlerle bir araya getiriyor.

    ​Bir Yaz Gecesi Festivali’nin biletlerine ve program hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    0
    0
    2790
  • 06-07-2023

    İsrailli şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Asaf Avidan, son solo performansından beş yıl sonra “ICHNOLOGY Solo Tour” ile 23 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde konser verecek.

    Askerlik yaparken müzik yapmaya başlayan ve daha sonra Asaf Avidan & the Mojos adlı grubuyla müzikal hayatına devam eden Asaf Avidan, The Reckoning (2008) ve Poor Boy / Lucky Man (2009) adlı iki albüm yayımladı. Avrupa’da birçok kez turne yapan albümleri Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi ülkelerde listelerin üst sıralarına yerleşen Avidan, One Day / Reckoning Song ile İngiltere’de en çok satanlar arasına girdi. 2011 yılı itibarıyla solo kariyerine odaklanmaya başlayan sanatçı, genellikle aşk, kayıp ve intihar gibi derinlikli temalara odaklanan şarkılarıyla, blues, rock, folk ve cazı bir araya getiren bestelerini dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

    ​23 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşecek Asaf Avidan konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

    0
    0
    2522
  • 06-07-2023

    İngiliz synth-pop grubu Depeche Mode’un son albümü Memento Mori, Depeche Mode’un yerli tribute ekibi Moodie Petch’in 7 Temmuz’da Babylon’da vereceği “An Evening With Depeche Mode Music: MOODIE PETCH” konseriyle İstanbul’da kutlanacak.

    “An Evening With Depeche Mode Music: MOODIE PETCH” başlıklı konserde hem Depeche Mode’un 24 Mart’ta yayımladığı 15. stüdyo albümü Memento Mori hem de efsane grubun 40 seneyi aşan müzikal geçmişini kutlanacak. Grubun kurucu üyelerinden Andy Fletcher’ın hayatını kaybetmesinin ardından yayımladıkları ilk albüm olan Memento Mori’de “Ghosts Again” ve “My Cosmos Is Mine” teklilerini de yer alıyor.

    ​Martin Gore geçtiğimiz yıl Memento Mori hakkında şunları söyledi: “Bu proje üzerinde çalışmaya pandeminin başlarında başladık ve işlediğimiz temalar doğrudan o dönemden ilham aldı. Fletch’in vefatından sonra, onun da böyle olmasını isteyeceğinden emin olduğumuz için devam etmeye karar verdik ve bu da projeye gerçekten ekstra bir anlam kattı.”

    0
    0
    2526
  • 06-07-2023

    Seyhan Livaneli’nin anısını yaşatmak için Eksik Parça Yayınları’yla birlikte düzenlenen, 2024’te beşincisi verilecek olan Seyhan Livaneli Öykü Yarışması’na başvurular başladı.

    Adaylar yarışmaya Yol – Göç temalı, elektronik ortamda veya kâğıt baskı olarak yayımlanmamış, başka bir yarışmadan ödül almamış öyküleri ile başvurabilecekler. Ayça Erdura’nın yarışma koordinatörlüğünü üstlendiği ödülün seçici kurulunda Zülfü Livaneli (Jüri Başkanı), Hakan Akdoğan, Jale Sancak, Gaye Boralıoğlu, Menekşe Toprak, Barış İnce, Zafer Köse yer alıyor.

    Son başvuru tarihi 15 Ekim 2023 olan yarışmanın kazananı 22 Ocak 2024’te açıklanacak ve Nisan 2024’te ödül töreni düzenlenecek.

    Katılım Koşulları
    • Ödül, öykü türünde kitabı yayımlanmamış 18 yaş üzeri yazar ve yazar adaylarına açıktır. (Diğer türlerde kitabı yayımlanmış olmak, başvurmaya engel değildir.)
    • Ödüle, iki öyküyle başvurulur. Öyküler elektronik ortamda veya kâğıt baskı olarak yayımlanmamış, başka bir yarışmadan ödül almamış olmalıdır. Ve yarışmanın sonucu açıklanana kadar yayımlanmamalıdır.
    • Her biri en fazla 1500 sözcük uzunluğunda iki öykü tek Word dosyası içinde gönderilmelidir.
    • Başvuru, adayın kendisi tarafından, seyhanlivanelioykuyarismasi@eksikparca.com e-posta adresine, 15 Ekim 2023, saat 24.00’e kadar gönderilmelidir.
    • Başvuru için gönderilen e-posta, iki Word dosyasından oluşmalıdır.
     -Birinci dosyada yazarın/adayın adı, iki öyküsünün adları, belirlediği rumuz, adresi, cep telefonu, e-posta adresi ve kısa özgeçmiş bilgisi bulunmalıdır.
     -İki öykünün yer alacağı diğer dosyaya yazarın adı yazılmayacaktır.
    Dosyaların her ikisi de, belirlenmiş olan rumuz adıyla kaydedilmiş olmalıdır; “rumuz-1” ve “rumuz-2” biçiminde.
    Düzenleme kurulu, jüri üyelerine, ön elemeden geçen adayların dosyalarını isimsiz iletecektir.
    • Düzenleme kurulu, adayların dosyalarını yönetmeliğe uygunluk, özensizlik, belirgin anlatım sorunu, yazım hatası gibi yönlerden inceleyecektir. Yarışmayı düzenleyen kurum ön seçici kurul oluşturma yetkisine sahiptir.
    • Ödüle gönderilen öykülerin hukukî sorumluluğu yazarına aittir. İntihal veya üçüncü kişilerin telif hakkı gibi durumlarda, sorumluluk yazara aittir.
    • Seçici kurul üyelerinin birinci derece yakınları, önceki senelerde ödülümüzü alan ve finale kalan yazarlar ödüle başvuramayacaktır.
    ​• Ödülü kazanan yazarın öykü dosyası, Eksik Parça Yayınları tarafından kitaplaştırılacaktır.

    0
    0
    4064
  • 05-07-2023

    MUBI, Selahattin Paşalı ve Ece Çeşmioğlu’nun başrolleri paylaştığı psikolojik gerilim filmi Mukavemet’ten Maggie Gyllenhaal imzalı Elena Ferrante uyarlaması Karanlık Kız’a uzanan bir seçkiyi temmuz ayında sinemaseverlerle buluşturacak.

    Temmuz programının öne çıkan yapımları arasında; yıllar sonra Güney Kore’ye dönen genç bir kadının yolculuğunu Y kuşağının ruhunu yakalayarak ekrana taşıyan Seul’a Dönüş, 41. İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde gösterildiğinden beri merakla beklenen Soner Caner imzalı Mukavemet, Maggie Gyllenhaal’a ilk yönetmenlik denemesinde üç Oscar adaylığı getiren Karanlık Kız ve Polonyalı usta yönetmen Jerzy Skolimowski’nin 2022’de Cannes’dan Jüri Ödülü’yle dönen filmi Aİ yer alıyor. Ayrıca temmuz ayında Ömer Kavur retrospektifinin son iki filmi olan Gece Yolculuğu ve Gizli Yüz de gösterime girecek. Sinema tarihimizin farklı dönemlerine nostaljik yolculuklar vadeden Zeki Ökten imzalı Kapıcılar Kralı ve Düttürü Dünya filmleri de Kemal Sunal’ın ölüm yıldönümü vesilesiyle MUBI’de izleyicilerle buluşacak.

    MUBI Temmuz Programı
    1 Temmuz -  / EO (Jerzy Skolimowski, 2022)
    2 Temmuz - ​​Yara (Onur Güler, 2020)
    3 Temmuz - Kapıcılar Kralı (Zeki Ökten, 1976)
    4 Temmuz - Irma Vep (Olivier Assayas, 1996)
    5 Temmuz - Soğuk Savaş / Cold War (Paweł Pawlikowski, 2018)
    6 Temmuz - Saf Bir Ruh / Un Pur Esprit (Mia Hansen-Løve, 2004)
    7 Temmuz - Seul'a Dönüş / Retour à Séoul (Davy Chou, 2022)
    8 Temmuz - Fırtına / Bahoz (Kazım Öz, 2008)
    9 Temmuz - Yağmurdan Önce / Pred Doždot (Milcho Manchevski, 1994)
    10 Temmuz - Gece Yolculuğu (Ömer Kavur, 1987)
    11 Temmuz - Katliam / Kinatay (Brillante Mendoza, 2009)
    12 Temmuz - Neruda (Pablo Larraín, 2016)
    13 Temmuz - Kör Talih / Przypadek (Krzysztof Kieślowski, 1987)
    14 Temmuz - Elly Hakkında / Darbareye Elly (Asghar Farhadi, 2009)
    15 Temmuz - Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi (Emre Akay, Hasan Yalaz, 2007)
    16 Temmuz - ​ Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor / Loong Boonmee Raleuk Chat (Apichatpong Weerasethakul, 2010)
    17 Temmuz - Ajami (Scandar Copti, Yaron Shani, 2009)
    18 Temmuz - Sieranevada (Cristi Puiu, 2016)
    19 Temmuz - Rude Boy (David Mingay, Jack Hazan, 1980)
    20 Temmuz - Konuşma (Volkan Girgin, 2020)
    21 Temmuz - Mukavemet (Soner Caner, 2022)
    22 Temmuz - Geliş / Arrival (Denis Villeneuve, 2016)
    23 Temmuz - Elveda Berlin / Tschick (Fatih Akın, 2016)
    24 Temmuz - Rauf (Barış Kaya, Soner Caner, 2018)
    25 Temmuz - Brazil (Terry Gilliam, 1985)
    26 Temmuz - Gizli Yüz (Ömer Kavur, 1991)
    27 Temmuz - Herkes Jeanne’ı Sever / Tout le monde aime Jeanne (Céline Devaux, 2022)
    28 Temmuz - Karanlık Kız / The Lost Daughter (Maggie Gyllenhaal, 2021)
    29 Temmuz - Saul'un Oğlu / Saul Fia (László Nemes, 2015)
    30 Temmuz - Hepimiz İçin 9/8'lik Bir Dövüş (Gizem Aksu, 2022)
    ​31 Temmuz - Düttürü Dünya (Zeki Ökten, 1988)

    Tag: MUBI
    0
    0
    2360
  • 05-07-2023

    Documentarist 16. İstanbul Belgesel Günleri programından seçilen bir belgesel seçkisi, deprem bölgesi olan Antakya’da 6 - 11 Temmuz tarihleri arasında izleyiciyle buluşacak.

    Seçkide Documentarist 16. İstanbul Belgesel Günleri programından sekiz yeni film ile çocuklara yönelik animasyon filmler ve Antakya'da geçen Yaramaz Çocuklar belgeseli yer alıyor. Boğaziçi Üniversitesi Sinema Kulübü’nün iş birliği ve Hatay Deprem Dayanışması, Karaçay Tomruksuyu Kolektifi, Servas Barış Okulu gibi yerel örgütleriyle ortaklaşa gerçekleşen gösterimler altı ayrı mekânda izleyiciyle buluşacak.

    Documentarist Antakya Belgesel Gösterimleri:

    6 Temmuz Perşembe, 21.00
    Samandağ İBB Çadır Kent
    Çocuklara animasyon film gösterimi

    7 Temmuz Cuma, 21.00
    Serinyol Dostlar Yerleşkesi
    Düet (2022, 72') Yön: İdil Akkuş, Ekin İlkbağ

    8 Temmuz Cumartesi, 21.00
    Ekinciler Nevzat Ceylan İlköğretim Okulu
    10 Minutes Older (1978, 10'), Yön: Herz Frank
    Dream Land (2004, 34'), Yön: Laila Pakalnina
    Zeytinliğin Ardı (2022, 19'), Yön: Mervan Serhat Sarışın
    Belgesele Yolculuk (2022, 20'), Yön: Miraç Eraslan

    9 Temmuz Pazar, 21.00
    Yeniçağ Defne Evi Önü
    Yaramaz Çocuklar (2021, 93’), Yön: Ahmet Necdet Çupur
    Yönetmenler ve karakterlerle çevrimiçi söyleşi

    10 Temmuz Pazartesi, 21.00
    Karaçay-Tomruksuyu Festival Alanı
    Ulysses Çevirmek (2023, 70’), Yön: Aylin Kuryel, Fırat Yücel
    Yönetmenlerle söyleşi

    11 Temmuz Salı, 21.00
    Karaçay-Tomruksuyu Festival Alanı
    Sandes (2022, 7’), Yön: Berkay Özdinç
    Hatay: 17-24 Nisan 2023 (2023, 58’), Yön: İmre Azem
    ​Söyleşi: Tuğçe Tezer, Mustafa Özçelik, Mehtap Aslanyüreği

    0
    0
    2172
  • 05-07-2023

    Marian Engel’in uluslararası beğeni toplasa da Kanada’da yazılmış en tartışmalı kitap olarak görülen, cinsellik ve insan-hayvan ilişkisini irdeleyen romanı Ayı, Duygu Akın’ın çevirisiyle Harfa Yayınları’ndan çıktı.

    Engel’in Kanada edebiyatında cesur ve farklı bir ses olmasını sağlayan, Governor General’s Edebiyat Ödülü’nü kazanan romanı Ayı, bir kadının bir ayıyla karmaşık ilişkisini anlatıyor. Bu roman insanın kendine koyduğu sınırları sorgulayan, en ilkel arzuları kucaklamanın dönüştürücü gücünü ortaya koyan, insan ruhunun vahşiliğini doğanın evcilleşmemiş güzelliğiyle buluşturan ve keşfedilmemiş topraklara girmeye cesaret eden bir eser.

    ​“Kuzey Kanada’nın yalnız ve vahşi doğasında, aşkın ve kendini keşfetmenin sınırları zorlayan hikâyesi… Utangaç ve kendi halinde bir kadın olan Lou, Tarih Enstitüsü'nde çalışan bir envanter sorumlusudur. Merhum Albay Jocelyn Cary’nin evindeki ve mülkündeki envanter dökümünü yapmak için uzak bir adaya çağrıldığında, bunu tozlu bodrum katındaki ofisinde haritalar ve el yazmaları arasında geçen günlerinden uzaklaşmak için bir fırsat olarak görür. Ne var ki orada karşılaşacağı gizemli ve görkemli bir ayının, hayatının akışını sonsuza dek değiştireceğini bilmiyordur. Lou, doğanın kucağında bu hayvanla derin bir bağ kurdukça uykudaki arzularının ve özlemlerinin uyandığını fark eder. Bir yandan engin doğanın bir yandan da vahşiliğin büyüsüne kapılan Lou, toplumsal normlara meydan okuduğu bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkar; bu yolculukta insan olmaya dair zihninde çizdiği sınırların nasıl bulanıklaştığını; evcil olmayanla kurduğu alışılmadık ilişkinin korkularını ve arzularını nasıl gün yüzüne çıkardığını keşfeder.”

    0
    0
    3394
  • 05-07-2023

    İş Sanat Antik Sahne, Ayça Bingöl’ün tek kişilik performansıyla sahnelenen Ben Anadolu oyununu 8 Temmuz Cumartesi saat 21.00’de Helenistik dönem kentlerinden Nysa Antik Kenti’nde tiyatroseverlerle buluşturacak.

    Yıldız Kenter’in performansıyla en çok izlenen oyunlar arasında yer alan Ben Anadolu yıllar sonra öğrencisi Ayça Bingöl tarafından yeniden sahneleniyor. Güngör Dilmen’in kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini ise yine Kenter’in öğrencilerinden Görkem Yeltan üstleniyor. Trajedi ile komedinin iç içe geçtiği, antik çağlardan Kurtuluş Savaşı’na uzanan oyunda, Anadolu’nun farklı çağlarına tanıklık eden kadınların yaşam öyküsü 16 farklı karakterde anlatılıyor.

    ​8 Temmuz Cumartesi saat 21.00’de sahnelenecek Ben Anadolu oyununu ücretsiz olarak buradan rezervasyon yaptırarak izleyebilirsiniz.

    0
    0
    2111
DAHA FAZLA
Geldanlage