19 HAZİRAN, CUMA, 2015

Atölye Maslak ‘’Maker Workshop’’ı Kaçırmayın!

42 Maslak, 20 Haziran'da 07-14 yaş arası çocukları ağırlamaya hazırlanıyor. 20 Haziran Cumartesi günü saat 13:00'de gerçekleşecek Atölye Maslak ‘Maker Workshop’ta hem çocukları hem de ebeveynleri müthiş bir gün bekliyor!  42 Maslak Art!SPACE’de Ali Bakova'nın 'zanaat/usta nedir?', 'sanat/sanatçı nedir?', 'tasarım/tasarımcı nedir?' konuları çerçevesinde, karşılıklı soru cevap  sohbeti ile başlayacak olan etkinliğin devamında Gökhan Karakuş, 42 Maslak mimarisinden bahsedecek ve Atölye Maslak sergisi gezilecek.

Son olarak ise Kemiq Markasının sahibi ve kurucusu Cahit Ogün Onat ekranda tasarım yapma ve 3D yazma teknolojisinden bahsedecek. 3D yazıcısı ile tasarımın üç boyutlu üretimi gösterilip, makinanın çalışma prensipleri anlatılacak.

Bu cumartesi çocuğunuzla planınız hazır. Atölye Maslak ‘’Maker Workshop’’ı sakın kaçırmayın!

​Konuşmacılar:
Ali Bakova: ODTU Mimarlık Fakültesi Endüstri Tasarım Bölümü mezunu. Yerel ve uluslararası markalarda ürün müdürü, marka danışmanı, tasarımcı ve küratör olarak çalıştı. Yaklaşık dokuz yıldır Maslak Sanayi’de atölyesi var.
Gökhan Karakuş: Tasarımcı, mimarlık eleştirmen ve küratör. Emedya Design adında bir tasarım ekibi var. İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Politecnico di Milano’da dersler verdi.
Cahit Ogün Onat: Kemiq Markasının kurucusu ve sahibi. 3D yazma makinası endüstriyel bir makine iken; bu teknolojinin ileride yaşam alanımızın çok önemli bir parçası, işlevsel bir objesi olacağı düşüncesiyle; 3D yazma makinesini tasarlayıp, tamamen kendi imkanlarıyla Maslak’taki atölyesinde üretti.

0
3934
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage