ETKİNLİKLER
YAKLAŞAN ETKİNLİKLER
18
NİSAN
Beykoz Kundura Yaz Programı
10:00
01 HAZİRAN
31 AĞUSTOS

Beykoz Kundura yaz aylarında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak ve özel hazırladığı programı ile sanatın farklı disiplinlerini izleyicilerle buluşturacak. 26. İstanbul Caz Festivali kapsamında 6 Temmuz’da RYMDEN (Bugge Wesseltoft, Dan Berglund, Magnus Öström), Nubiyan Twist, Turgut Alp Bekoğlu Love Jazz Quartet, Barış Demirel–Barıştık Mı konserlerine ev sahipliği yapacak.

“Bir Yaz Gecesi Sineması” başlıklı program, 11-14 Temmuz tarihlerinde özel ikramlarla beraber klasik filmlerden oluşan bir seçkiyi ağırlayacak. Usta yönetmen Ömer Faruk Sorak’ın mentörlük ettiği sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy, haziran ve temmuz aylarında Sanat Yönetmenliği Atölyesi, Bir Yönetmen Yorumuyla Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi, Sahne Dövüş Teknikleri Tanıtım Dersi, Cep Telefonu ile Kısa Film Çekme Atölyesi ve Müzikal Oyunculuk Yaz Okulu eğitimleri verecek.

Kundura Sinema sezonun son gösterimleri ile Terry Gilliam’ın 1985 yapımı Brazil filmi; Ridley Scott’ın 35 yıl arayla çektiği 1982 yapımı Blade Runner: The Final Cut ve 2017 yapımı Blade Runner 2049 filmleri; Jean Luc Godard’ın 1965 siyah-beyaz yapımı Alphaville ve Leonhard Müllner ve Robin Klenger’in 2018 yapımı Operation Jane Walk filmi izleyiciyle buluşacak. 28 Haziran’da ise son özel gösterim filmi olarak yönetmeliğini Charles Vidor’un yaptığı, Rita Hayworth’ün nefes kesen oyunculuğu ile sinema tarihine damgasını vuran Gilda filmi gösterilecek.

Beykoz Kundura’da gerçekleşen tüm etkinlikler hakkında detaylı bilgiye www.beykozkundura.com adresinden ulaşılabilir.  

Geldanlage