ETKİNLİKLER
YAKLAŞAN ETKİNLİKLER
29
MART
23. İstanbul Tiyatro Festivali Başvuruları Devam Ediyor
18:00
15 OCAK
29 MART

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından ve Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın sponsorluğunda düzenlenen, 2019 yılında yirmi üçüncü kez gerçekleşecek olan İstanbul Tiyatro Festivali’ne katılmak için başvurular devam ediyor. Daha önce İstanbul’da sahnelenmemiş yerli yapımlar ve başvuru aşamasından önce telif haklarını tamamlamış olan oyunlar, festivalin internet sayfasından başvuru formunu doldurup, en geç 29 Mart Cuma günü saat 18.00’e kadar tiyatro.basvuru@iksv.org adresine gönderebilir.

Danışma Kurulu tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlar mayıs ayında katılımcılara e-posta ile bildirilecek. Daha önce İstanbul’da sahnelenen oyunlar ve üniversitelerin kulüpleri tarafından yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

İstanbul Tiyatro Festivali, ünlü tiyatro ve dans topluluklarını ve Türkiye’den gösterileri İstanbul’daki izleyicilerle buluşturacak. İstanbul’un gündemine tiyatroyu taşıyacak festival, söyleşiler, ustalık sınıfları ve atölyelerden oluşa ücretsiz yan etkinliklere de ev sahipliği yapacak.  

Geldanlage