06 TEMMUZ, SALI, 2021

Wes Anderson Tilda Swinton ile Birlikte Yeni Bir Film Çekiyor

Tilda Swinton, yer aldığı en az beş filmle Cannes Film Festivali’ne geri dönüyor. Swinton’ın Cannes Film Festivali’nde yer alacağı filmler arasında Apichatpong Weerasethakul filmi Memoria, Joanna Hogg’un The Souvenir filminin ikinci bölümü olan The Souvenir: Part II, Frances McDormand, Timothée Chalamet ve bir sürü tanıdık yüzle birlikte oynadığı Wes Anderson’ın yeni filmi The French Dispatch yer alıyor. Bunların yanı sıra Swinton festivale bağlı olarak gerçekleştirilen bir Variety röportajında yeni bir film için çalışmaların başladığını açıkladı. Wes Anderson ve Tilda Swinton’ın tekrardan bir araya geleceği bu yeni filmin İspanya’da çekileceği duyuruldu.

Wes Anderson ve Tilda Swinton’ın yeniden bir araya geldiği bu yeni projede yer alacağı onaylanan tek oyuncu Tilda Swinton oldu. Bilindiği üzere Wes Anderson’ın sevdiği oyuncularla tekrar çalışma eğilimi var, bu yüzden yeni projesinde tanıdık yüzler görürseniz şaşırmayın. Anderson’ın yeni filminde Timothée Chalamet’ten birkaç sahne göreceğimizi düşünüyor muyuz? Bu mümkün ancak bu muhtemelen kısa bir görünüm olur.

Başlangıçta Wes Anderson’ın yeni filmini bu yaz Roma’da çekeceği ve çekimlerine de bu ay başlayacağı düşünülüyordu. Ancak son zamanlarda konum Madrid’in 50 km dışındaki Chinchón adlı bir kasabaya taşındı. Paylaşılan bir fotoğrafa göre Chinchón’da eski western’lere benzeyen setler inşa ediliyor. İspanyol El Pais gazetesine göre film bir western değil. Genellikle Anderson’ın filmleri gizli tutulur ancak bu yeni projenin dış mekân konumları nedeniyle Eylül ayında çekimler başladığında film hakkında daha fazlasını öğreneceğiz gibi duruyor.

Tilda Swinton’ın başrolde olduğu bu yeni projenin en erken 2022’nin sonlarında gösterime çıkacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: i-D

Tilda Swinton fotoğrafı Floria Sigismondi tarafından çekilmiştir.

0
2888
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage