13 NİSAN, PAZARTESİ, 2020

Tüm Dünya Bir Arada

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Global Citizen tüm dünyada yeni tip corona virüs (COVID-19) salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için özel bir etkinlik düzenleyecek. “One World: Together at Home” isimli etkinlik, 18 Nisan Cumartesi gününü 19 Nisan Pazar'a bağlayan gece Türkiye saatiyle sabaha karşı 03.00'te tüm dünyada canlı olarak yayımlanacak ve etkinlik aracılığıyla sağlık çalışanları için bağış toplanacak.

Sunuculuğunu Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel ve Stephen Colbert’in gerçekleştireceği “One World: Together at Home” etkinliğinde birçok farklı disiplinden gösteri ve şov bir araya gelecek. Lady Gaga'nın küratörlüğünde hazırlanan yayın akışı, birçok önemli dansçı ve şarkıcıyı buluşturacak. Bu özel etkinlik aracılığıyla Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Green Day'den Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris ve Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh ve Stevie Wonder dinleyicilerle buluşacak.

Sağlık çalışanları için düzenlenen bu etkinliğin kendilerini çok duygulandırdığını belirten Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Dr. Tedros Adnahom Ghebreyesus, düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor: “Dünya Sağlık Örgütü, coronavirus salgınını bilim ve toplumsal sağlık önlemleri ile önlemeye ve bu mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarını desteklemeye kendini adamış durumda. Bir süreliğine fiziksel olarak ayrı olabiliriz ama sanal olarak bir araya gelip muhteşem müziğin tadını hâlâ çıkarabiliriz. “One World: Together At Home” konseri, böylesine büyük çaplı bir tehdit karşısında gösterilen güçlü bir dayanışmanın göstergesidir.”

Canlı olarak gerçekleştirilecek etkinliği buradan takip edebilirsiniz: www.globalcitizen.org/togetherathome

0
680
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage