13 NİSAN, SALI, 2021

Solomun “The Center Will Not Hold” İsimli Yeni Teklisini Yayımladı

Elektronik müziğin dünyaca ünlü isimlerinden biri olan Solomun’un “The Center Will Not Hold” isimli yeni teklisi Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği NINL etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Bosnalı-Alman sanatçı Solomun’un 7 Mayıs 2021’de yayımlayacağı Nobody Is Not Loved isimli albümünün bir parçası olan şarkı dinleyiciye melankoliyle enerjinin birlikte harmanlandığı taptaze bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Oldukça yumuşak ve nazik başlangıcına yeni elementler ekleyerek devam eden “The Center Will Not Hold” tıpkı bir yağmur ormanında, bir yapraktan damlayan suyun süzülüp düşerek bir dereye, akarsuya, bir dalgaya dönüşerek büyümesi gibi ilerleyerek bambaşka bir boyut alıyor. Şarkı müziğin doruğuna daha büyük bir güçle ulaşabilmek için en heyecan verici noktasına geldiğinde yavaşlayıp alçalıyor.

​DJ’in yakında yayımlayacağı on iki parçadan oluşan Nobody Is Not Loved isimli yeni albümünde Jamie Foxx, Planningtorock, Zoot Woman, Anne Clark gibi birçok ünlü isimle yaptığı iş birlikleri de yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=qk6QvwvwgNk

0
1180
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage