08 ARALIK, ÇARŞAMBA, 2021

Paul Verhoeven, Edward Neumeier ile “Young Sinner” İçin Tekrar Bir Araya Geliyor

Distopik aksiyon filmi RoboCop’ta birlikte çalıştıktan 34 yıl, son projeleri Starship Troopers’tan ise 20 yıldan uzun bir süre sonra, yönetmen Paul Verhoeven ve senarist Edward Neumeier yeni bir projede birlikte çalışmaya hazırlanıyor.

Verhoeven ve Neumeier, Basic Instinct (Temel İçgüdü) ve Fatal Attraction (Öldüren Cazibe) gibi filmlerin “yenilikçi bir versiyonu” olacak bir politik gerilim filmi Young Sinner için bir araya geliyor. Yönetmen Young Sinner’ın türe yenilik getirmesini istiyor.

MovieMaker ile yakın zamanda gerçekleştirdikleri röportajda ikili, yeni hikâyeyle ne yapmaya çalıştıkları hakkında açıklamalar yaptı. Neumeier filmin olay örgüsü ve filmden ne bekleneceği hakkında konuştu: “Young Sinner, Washington D.C.’de geçen bir siyasi gerilim filmi. Güçlü bir senatör için çalışan genç kadın kahramanımız, uluslararası entrika ve tehlike ağına çekiliyor ve elbette biraz da seks var. […] Capitol Hill ve casusluk işleriyle ilgili eski bir istihbarat subayı Ron Marks’a danışıyoruz ama Paul ve ben birlikte çalıştığımızda hiciv her zaman ortaya çıkıyor gibi görünüyor, bu yüzden yeni maceramızın hafif bir ton olmasını bekliyorum.”

Paul Verhoeven ise senaryoyla ilgili beklentilerini paylaşırken yenilik yapmak istediğini ancak izleyicilerin beklediği şekilde olmayacağını söyledi: “Şu anda Neumeier ve benim bu senaryo ile yapmak istediğimiz şeyin, Young Sinner’ın Basic Instinct ve Fatal Attraction gibi filmlerin yenilikçi bir versiyonu olacağını düşünüyorum. Ve her türlü dijital öğeyi eklemek olmazdı. Mümkün olduğunca az. […] Ancak bu, büyük bir izleyici kitlesi için daha patlayıcı ve daha açık fikirli olurdu.”

Young Sinner için henüz bir çıkış tarihi veya daha fazla detay açıklanmadı.

Kaynak: Collider

0
1273
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage