04 EKİM, PAZARTESİ, 2021

Oscar and the Wolf’tan Yeni Tekli “Livestream”

Oscar and the Wolf 22 Ekim’de dinleyicilerle buluşturmayı planladığı üçüncü stüdyo albümü The Shimmer’a ait “Livestream” isimli yeni teklisini PIAS etiketi ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğinde yayımladı.

Albümden yayımlanan üçüncü tekli olan “Livestream”, Belçikalı şarkıcı Max Colombie’nin kendi yönettiği video klibi ile birlikte müzikseverlerle buluştu. “Livestream” şarkısı sevdiğiniz insanlara duyduğunuz özlem ve yeniden onlara yakın olabilme isteğine odaklanıyor. Koreografisini ve yönetmenliğini Colombie’nin üstlendiği şarkının video klibi albümden yayımlanan bir önceki parça “Oliver”ın devamı olma özelliği taşıyor. Bir önceki klipten aynı karakterlerin yer aldığı video cezbedici, rüya gibi bir yaz ortamında geçiyor.

Max Colombie’nin modern R&B, elektro-pop, bağımsız rock tarzındaki şarkılarının kaynağını hüzün, mutluluk, aşk ve alacakaranlık temaları oluşturuyor. Colombie, yeni albümünde Fransız ve İtalyanların yaşayış tarzlarından, kıyafetlerinden, fotoğraflarından ve filmlerinden etkilendiğini belirtiyor. Max Colombie yeni albümüyle ilgili şunları söylüyor: “Bana göre The Shimmer, birçok türde parçaları ve temalarıyla, gişe rekorları kıran bir filmin soundtrack’i gibi hissettiriyor.”

Oscar and the Wolf’un “Livestream” isimli yeni teklisini buradan dinleyebilir, klibini ise buradan izleyebilirsiniz.

0
1329
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage