20 OCAK, PERŞEMBE, 2022

Nilüfer Yanya’dan Yeni Tekli “midnight sun”

Londralı sanatçı Nilüfer Yanya “midnight sun” isimli yeni teklisini, ATO Records etiketi ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğiyle yayımladı.

Nilüfer Yanya geçtiğimiz haftalarda yeni albümü PAINLESS’tan “stabilise” isimli şarkısını yayımlamıştı. Yanya’nın PAINLESS isimli yeni albümü ise 4 Mart 2022'de müzikseverlerle buluşacak.

Nilüfer Yanya’nın Miss Universe isimli ilk albümü, Pitchfork, Billboard, Stereogum, Consequence of Sound, The Guardian, MTV, Noisey, The Independent, Paste, Under the Radar, Dazed ve CLASH tarafından 2019’un en iyi albümlerinden biri seçilmişti.

One Direction’dan Louis Tomlinson tarafından kurulan bir gruba katılma teklifini reddedip kendi müziğini geliştirmeye odaklanan Yanya, “midnight sun” şarkısı için şunları söylüyor: “Şarkı, aşağı doğru düşmenin nasıl bir his olduğunu fark edip kendini o akışa bırakmakla ilgili. Lirikal olarak ‘gece doğan güneş’ imgesini, karanlıkta size yol gösteren bir ışığı ima ettiği için gerçekten seviyorum. Kanatlar ise özgürlük ve hafiflik gibi sembolleri temsil ediyor.”

Nilüfer Yanya'nın “midnight sun” isimli yeni teklisini buradan dinleyebilirsiniz.

0
1665
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage