18 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2018

Netflix Yeni ve Devam Edecek Orijinal Yapımlarını Duyurdu

Netflix, bugün Roma’da gerçekleşen “See What’s Next” etkinliğinde yeni ve devam edecek olan orijinal yapımlarını açıkladı. Duyuruları paylaşılan ilk yapımlar oldukça merak uyandırıyor.

Etkinlikten öğrendiğimize göre Dark adlı dizinin, sekiz bölümden oluşan 2. sezonunun çekimleri 25 Temmuz’da Berlin ve civarında başlayacak. Bir diğer sevindiren haber olan, La Casa de Papel’in üçüncü sezon onayının geldiği de “See What’s Next” etkinliğinde duyuruldu. İspanyol soygun hikâyesinin birinci ve ikinci sezonlarının dünya çapındaki başarısının ardından, Profesör’ün kalkıştığı yeni soygunları 2019’da da izleyeceğimiz belirtildi.

Dogs of Berlin ise Almanya’da başlayacak yeni bir dizi projesi olacak. Merakla beklenen yeni diziden ilk görüntüler paylaşıldı. Dogs of Berlin, oynanacak uluslararası futbol maçının bir gece öncesinde öldürülen Türk-Alman bir futbol yıldızının cinayetini çözmek üzere, istemeden bir ekip olan iki zıt Berlin polis dedektifinin hikâyesini anlatıyor. Dedektifler, onları kendi insani zayıflıkları ve suç eylemleriyle yüzleştiren Berlin yeraltı dünyasıyla bir savaşa girmek ve kanunun gerçekte hangi tarafında olduklarına karar vermek zorunda kalıyorlar.

İlk Türk orijinal dizisinin çekimlerine başladığını daha önce duyurmuş olan Netflix, diziyle ilgili yeni ayrıntıları da açıkladı. Bu yılın ikinci yarısında gösterime girecek fantastik drama türündeki The Protector (Koruyucu) dizisinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor. İpek Gökdel tarafından kaleme alınan, hikâyesi ise Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek ile birlikte geliştirilen Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikâyesi adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın macerasını anlatıyor.

Yaratıcılığını Binnur Karaevli, yönetici yapımcılığını Onur Güvenatam ve yapımcılığını Alex Sutherland’ın üstlendiği dizinin kamera arkasında ise son yıllarda yıldızı parlayan yönetmen Can Evrenol ile birlikte Umut Aral, Gönenç Uyanık ve ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki bulunuyor.

0
1900
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage