10 EKİM, CUMARTESİ, 2020

Netflix Yeni Godzilla Serisi İçin Studio Ghibli Animatörüyle Çalışacak

Netflix, daha önce yayımladığı üç Godzilla serisine ek olarak yepyeni bir Godzilla anime dizisi siparişi verdi. 2017 yılında Godzilla: Planet of the Monsters’ı 2018 yılında ise Godzilla: City on the Edge of Battle ve Godzilla: The Planet Eater’ı yayımlayan Netflix bu Godzilla: Singular Point başlıklı anime dizisi için King of the Monsters'la çalışacak.

Yönetmenliğini Atsushi Takhashi tarafından anime stüdyoları Bones and Orange ile birlikte yapacağı anime serisi, diğer yapımlardan bağımsız olacak tamamen yeni bir hikâye ve oyuncu kadrosuyla izleyiciyle buluşacak. 2021’de gösterime girmesi beklenen seride Princess MononokeSpirited Away ve The Wind Rises gibi ikonik Studio Ghibli filmlerinde imzası bulunan animatör Eiji Yamamori çalışacak. Ayrıca dizinin yaratıcı ekibinde Kan Sawada, Japon bilimkurgu yazarı Toh Enjoe, karakter tasarımcısı olarak ise Kazue Kato yer alıyor.

Elle çizilmiş ve bilgisayarlı animasyon stillerini birleştiren anime stüdyolarında prodüksiyonu yapılacak olan Godzilla: Singular Point anime dizisinin 2021’de Netflix’te gösterime girmesi planlanıyor.

Kaynak: Somewhere Magazine

0
1767
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage