14 AĞUSTOS, CUMA, 2020

Burning Man Organizatörlerinden Etkinliğin Geleceği İçin Çalışma

Burning Man'in pandemi nedeniyle bu yıl iptal edilmesinin ardından festival organizatörleri, etkinliğin geleceğini güvence altına almak amacıyla bir kampanya başlattı. Buna göre kampanya kapsamında bağışçılar, festivalin giriş ücreti olan 475 dolar’ı belirtilen fona yatırarak organizasyonun geleceği için yardımda bulunabiliyor.

Tüm maddi olanaksızlıklara rağmen Burning Man’in 2021 yılında Black Rock Desert’teki organizasyonuyla ziyaretçilerin karşısına çıkacağını belirtiliyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanılıyor:

“Ne yazık ki 2020'de Black Rock Desert’te bir araya gelemeyeceğiz. Bu Burning Man Projesi için eşi görülmemiş bir gelir kaybına neden olacak olsa da iyimser olmaya gayret ediyoruz. Black Rock City 2021'i gerçekleştirmek ve önümüzdeki yıl da hayati önem taşıyan çalışmalarımıza devam etmek için, harcamalarımız ve personel kesintilerinden sonra ihtiyaç duyacağımız kritik altyapıyı korumaya kararlıyız. "

Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Burning Man, bu yılın başlarında yeni sanal etkinlik platformu Kindling’i duyurmuştu. Ziyaretçiler bu sanal platform üzerinden festival ile bağlarını sürdürebilir ve çeşitli biçimlerde ondan faydalanabilecekler.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve bağış yapmak için ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Dancing Astronaut​

0
891
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage