02 ŞUBAT, SALI, 2021

Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu’nun performansı ile “Romeo & Juliet” Dijital Sahne’de

Zorlu PSM prodüksiyonu, Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla gerçekleştirilen “Dijital Sahne”nin dördüncü haftasında William Shakespeare’in başyapıtlarından biri olan Romeo & Juliet izleyici ile buluşuyor. İbrahim Çiçek’in uyarlamasını ve yönetmenliğini yaptığı Romeo & Juliet oyununun başrollerinde Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu bulunuyor.

Her dönem güncelliğini koruyan zamansız bir metin olmasının yanı sıra Shakespeare’in en bilinen romantik tragedyası olarak da hafızalara kazınan Romeo & Juliet’te izleyiciler, Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu’nun performansı ile bu ölümsüz aşk hikâyesine tanık olacak. İmkansızlıkların aşıldığı ya da en azından denendiği bir dünyada tutkunun önemine odaklanan Romeo & Juliet, bazen sarayda bazen sıradan bir apartman katında, kimi zaman da demir bir merdivende olsun; aşkı merkezine alarak “Kim demiş bütün aşıkların melankolik olduğunu?” sorusunu seyirciye düşündürtüyor. Juliet’in delikanlı tavrıyla aksiyonu yönettiği bir evrende, aşkın yasadışı hallerini de gözler önüne seren oyunda “tavlayanın” her zaman erkek olduğu miti de alaşağı ediliyor.

​Klasikleşen eserleri modern bir yorum eşliğinde seyirciye sunarak yeni nesil bir tiyatro izleme fırsatı tanıyan “Dijital Sahne” kapsamında Shakespeare’in en bilinen romantik tragedyası olan Romeo & Juliet’i 4 Şubat saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

0
2730
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage