28 EYLÜL, PAZARTESİ, 2020

Zorlu PSM Salonlarında Mesafeli Ama Birlikte

Pandemi dolayısıyla programlarına 13 Mart 2020’den itibaren ara veren Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 5 Ekim 2020 tarihinden itibaren yeniden sanatseverlerle buluşacak. Zorlu PSM, #mesafeliamabirlikte mottosuyla başlayacak 8. sezonunda fiziki mesafe ve hijyen önlemlerine riayet ederek izleyicileri oldukça yeni ve heyecanlı bir programla buluşturacak.

Açılışını 5 Ekim’de geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan Cem Yılmaz’ın son şovu CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus ile yapacak olan Zorlu PSM, Ekim ayı programı kapsamında sahne sanatlarının ağırlıkta olduğu, tiyatro yapımları ve stand up şovlarla ön plana çıkacak. Bu kapsamda Cem Yılmaz’a paralel olarak Bergüzar Korel’in tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar, Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu'nun ortak yapımı Gerçek, Berkay Ateş'e 25.Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü kazandıran, Serkan Salihoğlu'nun yönettiği Hakikat, Elbet Bir Gün, Molière klasikleri Cimri ve Tartuffe ile 29 Ekim özel gösterimi ile Kemal, önümüzdeki ay izleyicilerle buluşacak. Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı Amadeus, Nezaket Erden’in Latife Tekin’in aynı isimli romanından uyarladığı Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit, Haluk Bilginer ve Esra Bezen Bilgin’in başrolleri paylaştığı Pencere de seyirciyle buluşacak oyunlar arasında yer alıyor.

​Bu kapsamda önümüzeki günlerde yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak Zorlu PSM’nin Ekim programına ve oyun takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

0
2328
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage