06 MAYIS, PERŞEMBE, 2021

Taha Gürbüz Yeni EP’si “Fil”i Yayımladı

Taha Gürbüz’ün geçtiğimiz aylarda yayımladığı “Hasbelkader” ve “Kukumav Kuşları” şarkılarının da yer aldığı Fil isimli dört şarkılık EP’si müzikseverlerle buluştu. EP’ye adını veren şarkı “Fil” ve “Masal Oldum” için hazırlanan söz videoları da EP ile aynı gün yayımladı.

Kendini sorgulayan, bu sorgulamanın getirdiği dönüşüm ve hissettirdiği karmaşık duyguları anlatan EP’de yer alan şarkıların sözü, müziği ve düzenlemesi sanatçının kendisine ait. Bu dört şarkının üçünü pandemi döneminin hissettirdiği duygularla üreten Gürbüz, diğer bir şarkıyı ise 10 yıl önce yazmasına rağmen şarkı bu EP ile son halini aldı.

Yüksek ve orta tempolu şarkıların bir arada bulunduğu EP’de geçtiğimiz aylarda müzikseverlerle buluşan “Hasbelkader” ve “Kukumav Kuşları” yanı sıra yine synth sesler ile funk gitarların yer aldığı, Taha Gürbüz’ün kontrbas çaldığı, yüksek tempolu şarkısı “Fil” ve bir ayrılığın ardından kendini hatalarıyla yüzleşen bir adamın duygularına odaklanan “Masal Oldum” şarkısı yer alıyor.

Dört şarkının mix ve mastering’ini Pinhani grubundan tanınan Eray Polat yaptı. Kapak illüstrasyonunu grafik tasarımcı Özge Tığlı Ertekin, “Fil” şarkısının söz videosunun animasyonunu İpek Şirin hazırladı. EP’nin tanıtım fotoğraflarını ise Kemal Şirin çekti.

Taha Gürbüz’ün dört şarkılık EP’si Fil’i buradan dinleyebilirsiniz.

0
1220
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage